Minik-mucizem123 Deletesmom095 valla çıkamıyoz eee şimdi ben altıma kaçırınca bebeğimde çişini yaptı mı 😂😂😂😂😂😂😂
Deletesmom095 Minik-mucizem123 sen şeyi gördünmü geçen bi çok sık wcye gıdıyorum yazmş cevap olarak bebeğin suyu azalınca olur😂
Minik-mucizem123 Deletesmom095 ahahahahaha ay görmem mi ona da en az altıma kaçıracak kadar gülmüştüm 😂😂😂😂😂 biri de şey yazmış sarı akıntım var bebeğin çişimi diye 😂😂😂😂😂
Minik-mucizem123 Deletesmom095 hemde nasıl 😂😂 Benim annemde canının istediğini ye çocuk şaşı olur diyo ahahaha 😂😂😂
NisaMomy Deletesmom095 ayy allahım batıl inançlar vol bilmem kaç🤣🤣 banada saçını kesme dediler hamileyken kestim 🤷♀️Allah veriyor onun ömrünü saç kesmekmi kısaltıcak🤦♀️🙈
Minik-mucizem123 Deletesmom095 şimdi bende bişe sorcam ama çok utanıyorum sorarken 😂😂😂 oğlusum doğum pozisyonu aldı ayakları kaburgamda ve her ayağıyla vurduğunda kaburgamdan kırt kırt ses geliyor 😂😂😂 bebek ayağıyla vurunca kaburgam kırılır mı 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Deletesmom095 NisaMomy ay o saç meselesi zaten olay😂 valla ben tüy/tül olayındaki bayanın buraya gelip beni bi miktar rencide etmesini bekledim bana diyene bahh açtığı posta bahhh hele diyerek 😂😂😂
NisaMomy Deletesmom095 benimde akşam uyumuşum sabah doktora gitmeden bakim dedim ne sövmüş bize diye ama yohh🙈🥺
NisaMomy Deletesmom095 onun bence başka şeyler kafasına vurmuş acısını bizden çıkarmaya çalıştı🤣🤣sölettirme şimdi beni🙈🤭