deletedmom126 Deletesmom095 ben 21 yaşında çıtır bir hamişim👍 denizlideyim 🥳 2 buçuk yıllık evliyim ilk bebegime hamileyim🌼
1Anne_ Deletesmom095 ben henüz çok gencim hayatımın baharındaym 81 yaşıma yeni bastım en güzel yıllarım 🤣🤣😆 knk ben kahramanmaraş’tan eslem 23 yaşındayım ilk hamileliğim senin ismini biliyorum şehrini de ama ajanlık yaptığını bildirmemek için soylemicem 😂😂😂
deletedmom126 1Anne_ vallaha ben söyliycem dayanamıyorum gözdecim 25 yaşında dünya güzeli mikemmek bir hamiş ilk hamileligi kız bebek bekliyor kocaelimiydi ya şehir 🤪bebekte 28 haftalık mıydı ne🤦😜😜
Deletesmom095 deletedmom126 hahha beni benden iyi tanıyonuz şimdi buraya vesikalık resimlerinizi atın 😂
deletedmom126 Deletesmom095 vallaha dün özel mesajlaşma dediniz sen ve MinnakLiva resim attım bakmadınız bende sildim😠
1Anne_ Deletesmom095 😂 https://ibb.co/ZN69r3d Oğlum var 1 tane de kafalama sıçtı onu temizleyip geliyorum
Yagmurtan Benim Bebişimiz kilosu hep az cıkıyor 😄 annem de diyor ki sen cok su içiyorsun bebeği eritiyorsun diyor 😄😄😄 ve çok da ciddi bu konuda ısrarla diyor 😄