Deletesmom095 Deletedmom316 üzülme canım duanı eksik etme benimde hemen olmadı Rabbim hayırlısını versin yeterki sabırlı ol🌸
deletedmom126 Deletesmom095 uyudum kanki ya hep ben uyuyunca açıyorsunuz böyle postları 😭 bende rüyamda adnan ziyagili görüyordum 😒😒
Minik-mucizem123 Deletesmom095 aboo bunu bana da dediler ve bebeğim çok hareketli bende her gün dua ediyom kordon dolanmasın diye ahahhahahahahhahahaha gidip intihar ediyorum suan 😂😂😂😂😂😂
Minik-mucizem123 Deletesmom095 ahahahhahahahaa yaşasın hamile kadınlar birliği 😂😂😂😂 zaten burda doktorlardan daha bilgililer var doktorların pabuç dama atıldı 😂😂😂😂😂
RuzgarsMommy Yine aşırı önemli ve ciddi bi soru sormuşsun kankacim tebrikler bide doktoruna sor da seni bida almasin hastaneden içeri 😅😅😅
Deletesmom095 RuzgarsMommy selam kanka bundan böyle her gece gözdeyle düşündürücülü sorulara doğru postlar açıcam hepinizin iç sesi olmaya karar verdim 😅😅😅😅😅
RuzgarsMommy Deletesmom095 Ay benim icin sesim bukadar saçmalamaz 😅😅😅😅 Hahahahahhah geceleri erken uyucam görmemek için gafagagag
Deletesmom095 Minik-mucizem123 memleketteki doktorlar bu forumdan bi kaç post okusa zaten biz boşuna okumuşuz der 😂😂
Minik-mucizem123 Deletesmom095 kocam kilot yerine boxer don giyerse hamile kalma şansım artar mı ?????? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
1Anne_ Deletesmom095 bebeğim içime sıçarsa kusarsam ağzımdan sıçmış mi olurum 😂😂😂😂😂 em merak ettiğim bu bu gece bunu sor
Deletesmom095 RuzgarsMommy susssss harika bilgilerimi kıskanma 😅😅😅 hedefim unutulmayanların arasına girmek🥱