Deletedmom316 Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bi evlatla taçlandırsın seni arkadaşım 🌸🙏
Düşündürücü bi soru😅
Deletesmom095 ohaaa bunu hiç düşünmemiştim daha önce 😂 soruyu aşırı mantıklı buldum 😂😂
- Düzenlendi
Oznurrb aşırı mantık içeren sorularla karşınızdayım💁🏻♀️
Deletesmom095 Allah razi olsun kardesim cumlemizi
Dollar999 buda kim da
Cocuklarim oneydi gız
Deletedmom316 üzülme canım duanı eksik etme benimde hemen olmadı Rabbim hayırlısını versin yeterki sabırlı ol🌸
Deletesmom095 sabırsızlıkla bekliyorum 🤩 valla en güzelini yaptın 🙈😂
Deletesmom095 zaten ben uyuyunca siz post açıyorsunuz üvey evladım ben demi 😒😒
deletedmom126 eğlenceli post olsa dıyordunuz açtm yoksunuz😅😅😅
Deletesmom095 aboo bunu bana da dediler ve bebeğim çok hareketli bende her gün dua ediyom kordon dolanmasın diye ahahhahahahahhahahaha gidip intihar ediyorum suan 😂😂😂😂😂😂
Minik-mucizem123 Amaaan kız doktorlar bizim yüzümüzden meslekten soğucaklar😂😂😂😂
Yine aşırı önemli ve ciddi bi soru sormuşsun kankacim tebrikler bide doktoruna sor da seni bida almasin hastaneden içeri 😅😅😅
Deletesmom095 uyudum kanki ya hep ben uyuyunca açıyorsunuz böyle postları 😭 bende rüyamda adnan ziyagili görüyordum 😒😒
RuzgarsMommy adam istifa eder 😬
- Düzenlendi
RuzgarsMommy selam kanka bundan böyle her gece gözdeyle düşündürücülü sorulara doğru postlar açıcam hepinizin iç sesi olmaya karar verdim 😅😅😅😅😅
deletedmom126 bana koltuğunu devreder harika bilgilerim olduğu için😌
Deletesmom095 ahahahhahahahaa yaşasın hamile kadınlar birliği 😂😂😂😂 zaten burda doktorlardan daha bilgililer var doktorların pabuç dama atıldı 😂😂😂😂😂
Minik-mucizem123 memleketteki doktorlar bu forumdan bi kaç post okusa zaten biz boşuna okumuşuz der 😂😂
Deletesmom095 bu gece kaçta ikinci postunu açacaksın kuzum ona göre uyumıycam da😋