Aslalby Benim gibi sancısı başlayanlar var mı benim sancım oluyor bugün daha çok oldu benim gbi olan var mı adet sancısı gbi her yerden vuruyor sancı 😔😔😔 mide bulantım da ağrılarımda çoğaldı 🤭 27+5 haftalığız
drn5410 Aslalby nasıl sancı vuruyor 🤔 bizde 26+6yız 27 olcaz ama öyle bir şey hissetmedim yada fark etmedim mi
Busimss Aslalby benim bulantım hiç olmamıştı zaten öyle ağrılarım da yok sadece sırt ağrım var 28+2 haftalığım
Aslalby Gulens bi yerde burun kanaması hamilelerde sık görülür diyordu sen yine de doktoruna danış bi
arife351_ Gulens tansiyonun yükseliyor mu tansiyonunu da kontrol et canım benim ilk bariz kanama şeklinde olmuyor tıkanıklık hep var soğuk buhar makinası aldık iç anadoludayız acana nemsizlikten mi diye işe yaradı rahatlattı beni
Aslalby drn5410 ben 27 . Haftaya girdim gireli ara sıra bu adet sancısı gbi ağrıları yaşamaya başladım bazen çok şiddetli olup geçiyor 🤭
Aslalby Deletesmom095 kullanmıyorum artık bana hiç faydası olmuyordu 😂 ilk 3 ay kusmalarım çoktu sonra kesildi 27 haftaya girdim yine başladı 🤣🤭 bulantım
Aslalby Nilayilhan aynı şekil bende de kesilmişti geri geldi valla bilmiyorum anneme söyledim bana yalancı sancılar onlar dedi
Nilayilhan Deletesmom095 o kadar üzüldüm ki bugün bi aydır anca rahat etmiştim daha derken😔 çok uzun sürmedi ilk zamanlardaki gibi sadece sabah kalktığımda devam etti bi kaç saat bi yerde okumuştum bazen son zamanlarda tekrar geri gelebiliyor mide bulantısı diye yok artık demiştim siz nasıl baş ediyorsunuz 🙈heralde Doğumdan sonra rahatlayacağız inşallah😬😃
Aise_35 29+1 olduk ama şuan sadece bel ağrım ve mide ekşimesi oluyor geceleri süt içip yatıyorum o zaman bu sorunda kalmıyor .
Aslalby Deletesmom095 sulu olarak içemedim midem bulandı hap olarak doktorum yazdı bana ağrılarım oldukça içiyorum ama bana mısın demiyor valla doktoruma da danışmadım aslında yarın arayacağım
NihalBurak Busimss 28+4 haftalığım bende benim de ay I şekilde sırt ağrım var bulantı falan yok çok şükür