Dilaara Lsbebisim çok farketmişş + - 300 gram diyolar normalde ama sizinkinde baya fark var . Ama dediğiniz gibi insan korkuyor riske atmak istemiyor. Siz dogurup kurtulmuşsunuz saglıkla kucagınıza almışsınız darısı bana inşAllah :) 🙏
Lsbebisim Dilaara İnşallah Canım darısı sana olsun sağlıkla takılma boşver hsyırlısı neyse o olsun :)
zumra2020 Lsbebisim evet evet gozluk ve lensle hd kalite oluyor tum dünya 😁😁 çok teşekkür ederim tavsiyelerin ve cevapların için 😘❣
Leylaakcay @Lsbebisim allahım anali babalı büyütsün Inşallah darısı olmayan bütün herkese nasip olsun ❤🙏 çok guzel bir duygu bizde o anları yaşamak dileğiyle 🙏 hayırlı ramazanlar
Elifeminask Lsbebisim canm cok skur. ALLah analı babalı buyutsun insAllah. Bebek ilk tartldginda sis oluyor diyorlar. Sonrdan tekrar tartldi mi bebek. Inmis miydi. Maden suyu ve kayisi suyunu karistirmak nerden aklna geldi. Bide yere baknca ne oluyr ilk gebelgm blgim cok az o yzden soruyrm hakkni helal et.
Lsbebisim Elifeminask Sağ ol canım benım. 😍 evet ilk tartıldıgında şişti 2880 doğdu 3 gun sonra 2700 olmustu. Maden suyu ve kayısı suyunu karıstırmayı bı yerde okumustum cidden cok ise yaradı. Yere bakmayın dememin sebebi de felaket baş dönmesi yapıyor. Sağ salim al kucagına canım istediğini sorabilirsin o yuzden yazdım ki yardımcı olabileym 😍
Lsbebisim Flzgo Yok canım almadılar. Hatta kendi bulundugum ilin memorial şubesinde yaptım sadece br refakatçi aldılar. Ziyarette yasaktı koronadan
Leylaakcay @Lsbebisim amin insallah ablacim bende Geçen beta hcg kan verdim adetim geçti 18 martta adet oldum son bta hcg 85 ayın 7 sinde hastaneye gidecem bakalim 🙏 ilk çocuk olacak insallah kasimin 25 inde evlendim 2019 da 😊
Duygu6134 Benm bel fıtığım var bende sezeryan ile doğum yapacağım büyük ihtimalle aslında bende belden aşağıya uyuşturulmasını istiyorum o anı görebilmek için ama korkum da yok değil bunun için cesaretimi toplamam gerek sanırım ya da tümüyle anestezi alıp bebeği uyandığımda göreceğim karışık duygular🤷♀️ bu arada hayırlı olsun ALLAH sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah🙏
Lsbebisim Duygu6134 Kuzum ou da eklrmeyi unutmusum 3 yerden fıtıgım var benım de hiç korkma bel fıtıgı ameliyatını bile belden uyuşturarak yapıyolar rahat ol. Darısı basına olsın 😍
Mickeylover Lsbebisim hayırlı olsun sağlıkla büyüt🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿 ne zaman çıktın hastaneden? Salgından dolayı herhangi bir sıkıntı oldu mu? Ben de çok stresliyim de 😐
Lsbebisim Mickeylover Sağ ol canım benım. 14 nisan 9da giriş yaptım 15 nisan 12.00 cıkıs evet korkum çoktu cok dikkat ettim olmadı bişey sükür 😍
Gokcedag Lsbebisim oncelikle saglikla buyutun, benim de bebis 37.hafta gecen hafta yani 38+5,ti yarin yine gidicem. Siz sat a gore 39 da mi dogum yaptiniz, dogum yaptiginiz gun kafa olcusu neydi acaba
Lsbebisim Gokcedag sağ ol canım darısı başına 😍ultrason bizi aşırı yanılttı 34 cm kafa capı ile doğdu aşırı normal yani