Öncelikle merhabalar guzel anneler hamileyken doğum hikayesi okumak en buyuk zevklerimdendi. Benım gibi olanlar vardır diye bende yazmak istedim. Hamileliğim cok kotu gecti oncelikle onu belirteyım 🤦🏻 kusmalar, serumlar hastanede yatışlarım cok zordu cok 😔 bir yudum su dahi içemediğim cok acı günlerim oldu. Hatta doğuma girene kadar da agzımda olan kotu tat vardı. Neyse ki soyle boyle atlattık 37. Haftamda bebeğimin baş çevresi bayagı ilerideydi ve doktorum bana normal doğumda bir hayli zorlanacağımı ve sonradan sezaryene gecme olasılığımızın yüksek oldugunu soyledi. Bende riske atamadım hamileliğim o kadar kotuydu ki doğumum zor olmasın istedim ve cok dua ettım Allahıma 😔 14 nisan sabahı eşimle bütün hazırlıklarımızı tamamlayıp hastaneye gectik. Biraz bekledik sonrasında işlemlerim yapıldı damar yolum acıldı ve ameliyathaneye alındım kontak lens kullanıyorum. Sezaryende lens kabul edilmiyo bilginiz olsun. Anestezi uzmanları cok ilgiliydi doktorum hakeza 4 haftadan beri beni takipteydi. Belden iğnemi yaptılar once inanın kızlar cidden acımıyo sadece hareket etmeyin yeter. Daha sonra birden bacaklarıma bi sıcaklık indi ve sondayı taktılar. Doktorum başlıyoruz dedikten bi 7 dk sonra yavrumun cılız sesini duydum. 2880 gr dogdu hamileliğim o kadar berbattı ki buna da bin şükür. Daha sonra ameliyat esnasında İki kere midem cok bulandı hemen iğne yaptılar geçti. Dikme temizleme işlemleri uzun sürdü. Sonrasında bitti odama alındım. İnanın her sey sizin psikolojinizde bitiyo. Ben koronaya o kadar odaklanmıstım ki benım için ameliyat hiçbişeydi. 🤦🏻 ilk yürüme için uyuşukluğun gecmesini bekledim hemşirelerin yardımıyla kalktım hiç zorlanmadım. Sadece size tavsiyem yere bakmayın 😁 onun dısında gece boyunca yürüdüm, yürüdüm , yürüdüm tek ilaç bu inanın bana. Suan 12 günlüğüz tamamen iyileştim diyebilirim. Bir de gaz cıkarma meselesi vardı onu da maden suyunun içine kayısı suyu ekledim içtim de içtim. Herkese tavsiye ederim 😁 Şuan güzel meleğim yanımda uyuyo 🐣❤ tek sorunumuz memeyle oldu sütüm gec geldi ve gögüslerim yara 😣 onu da atlatıcaz kuzumla. Varsa sorularınız seve seve yardımcı olurum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Happy Kids bizi bekler 😍❤🐣 @adm @NaimeYilmaz