deletedmom126 Yaprakserkann benimde 15+4🤗 senin 2.oldugu için hareketlerini hissediyorsun demekki ben hissetmiyorum 🙈
Yaprakserkann deletedmom126 evet cnm 2. Erken hıssedılıyor ama öyle her dakıka deıl arada bır pıt pıt hıssedıyorum 🙂 cınsıyetınız bellmı
Esra_35 27 haftaligim bende suan bebegim bir ay geriden geliyormuş 😐😣suyu azmiş onun icin yeni yeni hissetmeye başlıyorum boyle bir durum yaşayan var mi
Rafet-0810-16 deletedmom126 16+4 olduk ikinci hamileligim hissediyorum 1 haftadir ozellikle bu sabah resmen tas gibi olmustu yan yatinca yer degistirdi ama baya da acıttı 😍😍
melikeemektar1 deletedmom126 33+1 göbeğim yeni yeni çıkıyor hareketlerini 20. haftadan sonra hissetmistim🤷♀️
Cansummm deletedmom126 17+2 haftalığım göbeğim baya çıktı 4 kilo kadar da aldım bu süreçte 🙈ye iç yat modundan 🤦🏼♀️ama şimdiye kadar 2-3 defa pıt diye ya hissettim ya hissetmedim. Heyecanla normal bir şekilde hissedeceğim günleri bekliyorum. ❤️
1serapguneyli deletedmom126 göbeğim 16-17.haftamda belirginleşti şuan 23.haftamdayım artık göbek benden önce gidiyor hareketleri de daha 5gğn önce akşam ilk kez hissetmeye başladım o günden beri düzenli olarak hissediyorum h endişelenme yani 25.haftaya kadar hissedilmeyebiliyormuş🙏🏻
Elif1617 deletedmom126 20+2 günlük hamileyim karnım baya büyük ama haraket hala hissedemedim endişeleniyorum normal mi doktorumu aramalı mıyım
deletedmom126 Elif1617 canım bilmiyorum ama 20 den sonra hissedenlerde oluyormuş biraz daha bekle istersen ❤️
Aknkbr deletedmom126 14+2 göbeğim çıktı ama o iç karınla alakalı herkesin ki hemen çıkmayabiliyor hareketlerini hissediyorum ben evet çok erken ama arada hissediyorum 🥰
Busra643 15+4 galiba hafifçe karnım çıkmaya başlıyor karnımda seyrime gibi bişeyler oluyo bazen bebiş mi bilmiyorum :)
asyaninannesii Bende hissettim 15 haftalık olduk sol tarafım toplandı tatlı yedikten sonra hissettim bende video çektim hatta belliydi ya şiştiği sol tarafimin