deletedmom126 RuzgarsMommy 1 kaç gündür karnimda bisiler oluyor böyle batır batır sanki dönüyor gibi bide böyle bazen çekiliyor karnım kasılıyor yani acaba bebegin hareketimi ya. 😌
Beyis Kızlar 15 haftadayım ama hareket hissetmiyorum bişey hissetmiyorum hamile gibi değilim korkuyorum hareket olmasada sertlik hissetmek gerekiyor mu
deletedmom126 Beyis kuzum bende 15 haftalık hamileyim bende aynı durumdayim o yüzden açtım postu tek benmiyim diye ama hepimiz aynıymış 😘
Beyis Susam34 resmen doktora gitmek için bahane arıyorum doktorda virüs olduğu için muayenehaneyi çok sık açmıyor ve gelmemi istemiyor 🙄
Susam34 Beyis ben 17. Haftadayım şu an. Emin ol salgın olmasa her gün giderim herhalde 🤣 eşim arada espri yapıyor eve ultrason makinası alalım diye o derece . Sürekli bir ya bir şey olduysa korkusu var.
mom101 deletedmom126 13+2yim normalde göbekliydim fakat kusmalarım olduğu için 5 kilo zayıfladım diye göbeğimde yok olmuştu şimdi 13 haftaya girdiyim günden bu yana baya göbeğim çıktı şimdi bilmiyorum hamileliktenmi yoksa qazmı😅
Zehra1109 deletedmom126 aynen vallahi eşim bebek ne kadar büyüdü falan diyo ben göbek olarak gördüğüm için çok farklı gelmiyo 😅 biraz daha göbeğim büyümüş gibi ama bi kaç gündür 😂😂
Yaprakserkann deletedmom126 15+3’üm 2. Gebelık karnım 7 aylık gbı duruyor ılk oğlumdada baya buyuktu bu oğlumdada baya büyük son haftaları dusunemıyorum cok zorlanıcam 😏
deletedmom126 Yaprakserkann benimde 15+4🤗 senin 2.oldugu için hareketlerini hissediyorsun demekki ben hissetmiyorum 🙈