0Bsra0 Diş dolgum düştü ne yapabilirim sizce yani virüs malum süreç falan var mı aramızda yardimci olabilecek fikir verebilecek biri bir de hamilelik var
Saglikanne 0Bsra0 Benimde aynısı oldu ve bir tane dişine kanal tedavisi yapılırken yarıda kaldı doktor 3 ayı geçmeden bişey yapamam dedi sonrasında kadın doğumcum.izin verirse yapicak dolguyu nitekim agrimda olmadığı için doğum sonrasına kaldı devlette şuan da ağız içine işlem yapmıyor antibiyotik verip yolluyorlar diye biliyorum
Fulyag 0Bsra0 Normal koşullarda dolgu yaptırmada sıkıntı olmazdı ancak şu dönemde birçok dişçi işlem yapmıyor 😕
0Bsra0 Deletedmom388 sabit dolguydu düştü bu akşam , ben 35. Haftamdaym zaten son aylarda yapılmıyor diyen de var bir de asıl korkutan virüs olayı , bir çok yer de kapali
Saglikanne 0Bsra0 Evet hayır ilaçlı pamuk koyup üzerini kapattı özel discim ama devlette bu kadar ugrascaklarini sanmiyorum
Saglikanne Saglikanne 0Bsra0 Geçici dolgu ile kapatabiliyorlar sorun olmuyor dogumada bişey kalmamış öle yaptirabikirsiniz
Deletedmom388 0Bsra0 normaş doldunuz düşmüş sadece işlem gerekmez iğne vs yapılmaz doldu yaptırabilirsz 10 dk iş ama siz kendi dpktorunuza dolgum düştü dersenz müsade edebilr.
LilyOfTheWalley 0Bsra0 ben de 35.haftamda yaptırdım(geçen hafta) ama benim ağrım vardı. Önce geçici dolgu yapıldı 2ay önce ama fayda etmedi…ağrı yine başlayınca mecbür kanal yapıldı. Sorun olmuyor, sadece çok az diş hekimi bakıyor bu virüsten dolayı…
sehuuss1_ 0Bsra0 benimde kanal olan disim yarin dolgu yapilacak igne vs yapmiyolar isterseniz yaptirin ben de son aylarimdayim
0Bsra0 Deletedmom388 şuan bulunduğum yer de yeniyim ve diş doktoru hiç tanımıyorum bir arkadaş vasıtasıyla sordurdum son aylarda bir şey yapılmaz zaten virüsten dolayı sadece zorunlu ve ağır olan hastalar aliniyormus . Perşembe kadın doğumda randevum var oradaki doktoruma soracagm artık 😏
Deletedmom388 0Bsra0 Doğrudur aynen dişçiler 1.derece risk grubuna giriyorlar benim eşimde dişçide çalışıyor 1 aydır evde gerçi bakanda var bakmayanda var.
0Bsra0 Deletedmom388 evet çalışanı bulmakta zor o yuzden 😔 inşallah doğuma kadsr gerek kalmaz yoksa ne yaparım bilmiyorum
Fulyag 0Bsra0 Ben de 2 hafta önce yaşadım şiddetli diş ağrım olsa da kimse bir işlem yapmadı su süreçte çok zor sağlık işlemleri yaptırmak 😕
Sevtug Kızlar valla benimde dudağımın arkasında on disk etlerinin orda pamukcuk cıktı dış etlerim sızlıyor anlatamam karbonat sumak falan basıyorum ama geçmedi on dişlerim eti cok aizliyor ya ne yapa ilirim
LilyOfTheWalley 0Bsra0 güvendiğim ve tanıdığım iki dişçi beni geri çevirdi… onlara artık hiç gitmem(Allah düşürmesin).. baya uzun sürdü kabul eden dişçiyi bulmam. İnşallah sizinki hiç ağrımaz ve Gitmenize hiç gerek kalmaz 🤲
0Bsra0 sehuuss1_ evette benm bildiğim dişçi de yok konustugum doktorda kadın dogumdn izin gerekir dedi bakalm Perşembe kontrolum var doktoruma sorarm
LilyOfTheWalley sehuuss1_ iğne için adrenalinsiz iğne isteyin. Adrenalinsiz olanların hiç zararı yok hamilelere, normal anestezinin de Fazla zararı yok (İşlem boyunca acıyı çekmek bebeğe daha çok zararlı) ama bu daha güvenli.