busra2512 AysennHED canım ben de normalde Adana lıyım fakat eşimin işinden dolayı Aydın dayız. Doğumu Adana da ailemin yanında yapmayı düşünüyorum inşallah ya Algomed Özgür bey ya da Metro Ferhat bey düşünüyorum ikisi de baya iyi doktorlar bence
AysennHED busra2512 anladım canım benim memlekete yakınmışın bende denizliliyim😊 Rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin inşallah 🤲 cok teşekkür ederim 🥰
Ask_H AysennHED bu forunlarda çok denk geldim giden hamile anne adayları çok memnunlar canım… Benim doktorum değil deneyimlemedim ama inş iyidir hakkınızda hayırlısı olsun
Dnz2020 AysennHED canım hastane çok iyi ben ölü doğum yaptigimda gittim bana çok destek oldular pervane oldular resmen doktorumun desteği ilgisi keşke en başta gitseydim diyorum şuan gebe kaldığımdan berli gidiyorum elinden ne geliyorsa yapıyor doktorum ekip olarak çok iyiler ebeler zaten doktoru bile aratmiyorlar sana
AysennHED Dnz2020 başın sagolsun canım bu bebegini sag salim kucagına almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🤲 cok teşekkür ederim içimi rahatlattı kız 🥰😊
AysennHED Minne doktora sordum siz tedbirinizi alın kalabalığa gerek yok dikkat edin dedi ben de zaten sadece eşimi istiyorum bir gün içinde taburcu olup çıkarız insallahhh🤲
Minne AysennHED bende sadece annem ve esimi.istyrm. oda süslemeyi düsünuyr msn peki. Bu virüs olmadan önce çok hayalim vardi yaa 😏
AysennHED Minne maalesef canım süsleme yapsam boşa olucak gelen giden olmucak süsleme işini sadece bebisle kendime yaptım🙈 süslü taç terlik kıyafet falan odayı suslemicem canim şansımıza kötü dönem denk geldi maalesef 😔
Minne AysennHED ben bir yandan süslemek istyrm gelen giden olmasada bir fotograf ani kalsn die. Ama cok kararsizim.
AysennHED Minne anladım kuzum sen bilirsin içimde kalmasın diyorsan yap tabi ki anı olarak kalır ben mevlute saklıyorum iştahımı🙈
ryan Bende sizlerden okuyarak gitmek istedim özgür beye ama randevu vermediklerini direk hastaneye gelebileceğimi söylediler. Sabah 9.30 gibi gittiğimde danışma çok umursamazdı ve en az 2 saat beklersiniz dediler. Sizler hep bu şekilde mi bekliyorsunuz?
deryamelis01 Kızlar merhabalar özgür beye Algomedde gidenler doğum yaptınız mı nasıldı hastane Özgür bey sezeryanla başarılımı eli hafif mi acaba