HsnyErbyCtn Merve_kucuk benim de 160ın üstü dar demişti doktor doğumum sezeryan olacak serklajım var çünkü
Mekamu fsyhslg evet ben bunla ilgili baya birşey okudum. Bu çatı kemikleri sadece doğum esnasında açılıp, bebeğe göre uyum gösterip doğumun gerçekleşmesini sağlıyor. O yüzden de 5 kilo da doğurulabiliyor.
Merve-26 fsyhslg burda bazen okuyorum azcık o korku bendede var ama herkesin acı eşiği farklı o yüzden hiç hissetmedim korkcak bişey yokmuş diyenleri düşünmeye çalışıyorum inşallah sende hiç hissetmezsin 😊
SeHer1909 Benim dr umda bana böyle söyledi boyun uzun çatı konusunda sıkıntı yaşamazsın demişti. 177 tim ben de
Gul-08 fsyhslg görümcem 1,75 ebeler sende bu boy varken her türlü normal doğurturuz merak etme demişlerdi hastanede😀 İki çocuğunu da çok kolay doğurdu.
Babies16 fsyhslg evet boyla çatinin iliskisi var ozellikle 155 in altinda catilar mutlaka kontrol edilmeli. Ama illaki kisa olablarinndar olmuyir 160 in dikissisz catr catr dogurdum anlamadn 🤣
bbeyzabozaslan Annem de 153 falan çatın dar demiş ama 4 çocukta normal olmuş çok zorlanmış ama o zamanlar ameliyat yaygın değildir ondan herhalde