Ayberto 10+1 haftalığım mide bulantılarım prılam sayesınde durdu ama iştahsızlığım devam edıyor 😞internette yemek resimlerine bakıyorum canım belkı bıseyler ıster dıye ama yok😞istemıyor.
Masal_Ayaz Ayberto bisey dicem daha dune kadar mide bulantim ve kokuya karsi cok kotuydum bugun bir uyandim sanki hic onlari yasamamis gibi hatta istahimda acildi
Masal_Ayaz Arzu_tuncay23 hic panik yapma doktorum ama ogne vermistim kanama gelirse az bisey acile gidip vurdur panikleme demisti
Arzu_tuncay23 Masal_Ayaz ben 3 gun önce gittim kontrole hersey yolunda dedi 2 li test icin de kan verdim riskim yoktu telasim ondan
Pinkyellow snm_ bizde bugün 11 hafta olduk bebisimle🤗🤗 gebeliğin başından beri ne mide bulantım oldu ne de aserdim canım
snm_ Pinkyellow bulantı konusunda çok şanslısınız keşke benimde olmasa 😔 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊
Pinkyellow Htcb2020 ikili test yaptırmanın bir sakıncası mi var canım bilmedigim için soruyorum sadece detayli ultrason ve kan aliyolar diye biliyorum 🙄
Oozzee Safie ben de 2 kere gittim daha canım. En son 3 hafta önce gördüm, haftaya pazartesi gene randevum var. Sen öyle deyince şimdiye kadar hiç görmedin sandım😊
Happy-20 Babypnd Babypnd 9+4 bizde allah kucağına almayı nasip etsin şu bulantılarınızda tez zamanda gitsün inşallah