Fulyag Masal_Ayaz 11+1’den merhaba 😊 Çok iyi olur herkes ne alemde nasıl gidiyor hamilelik süreçleri birbirimize fikir veririz gerçi benim 2. Bebeğim az biraz tecrübem var 😁
Oozzee Masal_Ayaz 10+5 haftalık. 10-20 Kasım arası doğum olur dedi doktor. 2. çocuğumuz olacak Allah nasip ederse.
Nezosikra Nrsna inslalah sag salim kucagimiza alırız son adet ne zaman sizin bende kasım sonu inslalah doğum da 21 subat son adette sizinkini ondan sordum
dorukhan_nehirada_moms Nrsna 12 haftalik kasim basi nasil oluo bnm 21 haftalik 29 kasim sezeryan gunum 😲😲
Zuhalgulsen Nrsna nasıl ya.ben 21 haftaligim Kasım 30 görünüyor hesapta .siz daha 12 haftaliksiniz benden önce doğum yapacaksınız.ben anlamadım🤔
hulya1406 Bende kasım annesi olarak inşallah burdayım.Kasım 22-23 gibi sanırım.Bugün 10 haftalığız tam 🙏☺️
snm_ Aa bu konu çok güzel olmuş 😍 bende sat a göre 11+4 üm ultrasona göre 11 hafta. Kızlar mide bulantılarınız ne alemde azalma oldu mu
Pinkyellow snm_ bizde bugün 11 hafta olduk bebisimle🤗🤗 gebeliğin başından beri ne mide bulantım oldu ne de aserdim canım
Masal_Ayaz Merhaba arkadaslar ben 29 yasimdayim ve 3.cu tup bebek denemem de cok Sukur iki side tutmustu 9.haftada ne yazikki ikizlerden birinin kalbi durdu. Çok sukur digeri cok iyi durumda dedi. Bugun 11+3 günlük olduk
Kayraesra Merhaba Bende kısmet olursa kasim sonu 😊 mide bulantılarını prilam dr ile hafiflettm ama kokulara karşı hala çok hassasim 😔
Serapbeylen Merabaaa 9 haftalık gebişim bende 😊 kasım Sonu inşallah bir aksilik olmazsa bende bebişimi kucağıma alacağım 😊 çok sabırsızlanıyorum ama beklemekten başka çarem yok ve cinsiyetini belli olmasını dört gözle bekliyorum
snm_ Masal_Ayaz bende pek faydası olmadı herşeyi denedim nafile prilam bile işe yaramadı öyle bir bünye düşün 🙄
Safie Oozzee ben hiç doktora gidemedim daha 10+0 doktordan hiç bir bilgi öğrenemedim böyle sizin gibi :(
Masal_Ayaz Kayraesra liv bugra bora coskun kardeslere ama bu doktor larimi bulmadan cok. Gezdim medical hrs
Safie Bende Ankaradayım bilkent şehir hastanesi pandemi hastanesi mi oldu son zamanlarda giden var mi
Kayraesra Safie ayyy ne güzel ankara çoğaldı bende gulhane hastanesinde başladım 8 mayısta 2lu taramm var kısmet olursa