NidaTrk93 Pnr93 çok gibi 21. Haftaya kdr soktorlar kilo almamayı öneriyor ama bende 4. Aydan sonra başladı 62ile hamile kaldım şuan 25. Haftadym 64.5 kiloyum
Ess34 25.haftamadayım 9 kilo aldım 🙈Hamile olduğumu öğrendiğimden beri yedim ara öğün de yedim bulantım olmadı şükür .İnşallah bebeğime yaramıştır , burdan bakılınca bana yaramış gibi 9 kilo ile ama 🤭
Emineavar Mmmerve123 Allah yardımcınız olsun yaa bari muz elma felan yiyin de bebek aç kalmasın. Hafif şeyler yemeye çalışın sebze ağırlıklı 😞
Mmmerve123 Emineavar yemeye çalışıyorum zaten meyve harici birşey yiyemiyorum onuda çıkarıyorum tez zamanda geçer inşallah teşekkür ederim
naslicanbal Pnr93 bebeğin kilosu yok şu an50 60 Gr kendinize alıyorsunuz kiloyu gebelik kilosu değil 😊
Emineavar Psikolog-anne Bünyeden de kaynaklı bence ya mesela benim bünyem kilo almaya çok müsait su içsem yarıyor o cinsten. Kimisi de masallah ne yese yesin hiç kilo almıyorlar .
melindam Hulyaawc Hiç Üzülme 16.Haftaya Kadar 3 Kilo Aldım 16dan 24e Kadar 9 Kilo Aldım Şimdi 28.Haftadayım Ve 1 Kilo Almjşım Toplamda 13 Kilo Aldım 😂
Emineavar Tuselizya35 neyse ki normalde zayifmişsiniz . Hareketsizlikten aldık herahlde yiyip içip otur yat n’olacak ki . Siz keseyi gördünüz mü
matrushka Pnr93 İlk 3 ay 3 kg aldım. Bunu arkadaşıma söylediğimde “ilk 3 ay 3 kg aldıysan ohooooo” deyip korkuttu. Şimdi iki hafta sonra doğum var 17 kg aldım belki fazla ama bence normal. Bana ohoo yapan arkadaş 30 almıştı 🤷🏻♀️🤷🏻♀️