Belmaaa Pnr93 öğrenince hemen 2 kilo almıştım 20.haftaya kadar o 2 kilo ile devam etmiştim ama dikkat et bence
BebisM Vrlebe aynen ya daha alirmiyim bilmiyorum bende nasil verecem aklim hep orada ve cok catladim malesef
Vrlebe BebisM Ben normaldede zayıf olduğum icin kimse inanmıyo 15 kilo aldığımıma pek vermek istemiyorum aldığım kiloları acıkcasi😂bide şuana kadar catlamadı göbegim😊
SeHer1909 Hulyaawc oy niye yaptın öyle bişey yazık değil mi bebeğine verilir ya millet 30 kilo alıp veriyor doğumdan sonra yeter ki sağlık olsun 25 haftada 10 kilo devirdim ben bazen 11 bile oluyor 😇 her bünye aynı değil üzülmeyin
Rabiakk perihankrkya çok tatlısınız valla🙃 😁bizim bi arkadaş var iriyim diriyim der hep o geldi aklıma
beyzaytr Galiba en fazla benim 🙈 37+3 16 kilo aldım kilo benim içinde çok takıntılı bir süreçti ama artık son zamanlarda takmıyorum sağlıkla gelsinde verilir kilo diyorum..
Mmmerve123 10 haftalığım -5 kilo canım . Hayretle bakıyorum sizin gibilere keşke bende öyle olsam hiçbirşey yiyemiyorum bulantı kusma hat safhada ne ilaç işe yarıyor ne krakeri ne serumu. 2 haftada 5 kilo verdim tam
Psikolog-anne Mmmerve123 canım ilaç kullanıyorsan cok kilo verirsin ama bence doktoruna söyle ilaç yazsın eziyet çekme boşuna. Ben calısıyordum saglıkcıyım aynı zamanda cok zor oluyordu ilaç kullanıyordum kusmadım ama kullanmayınca cok kusuyordum
Emineavar Mmmerve123 Allah yardımcınız olsun yaa bari muz elma felan yiyin de bebek aç kalmasın. Hafif şeyler yemeye çalışın sebze ağırlıklı 😞
Psikolog-anne Kvlkgzmerhn onu bende anlamıyorum vallahi ya.. Bende 29 haftalıgım 7 kilo aldım daha simdiden 40 haftaya kadar kesinlikle 10 u gecer nasıl doguruyorlar 8 9 kilo alıp anlamıyorum
Emineavar Psikolog-anne Bünyeden de kaynaklı bence ya mesela benim bünyem kilo almaya çok müsait su içsem yarıyor o cinsten. Kimisi de masallah ne yese yesin hiç kilo almıyorlar .
Mmmerve123 Psikolog-anne ben ilaç zaten kullanıyorm deneme tahtası gibi bütün ilaçları denedim fayda etmedi, fenalaştım serum takıldı oda fayda etmedi . Benim bulantımı geçiren birşey bulamadım henüz. Zofer içiyorum günde 5 kere yine kusuyorum .
Gamzedngdn Pnr93 gaz yada şişkinlik olabilir mi acaba doktora gidince danışın isterseniz 31 haftalık hamileyim 7,5 kilo aldım henüz ☺️
Glshirfn22 Bende ilk üç ayımda 5 kilo almıştım 😅 52 kilo ile hamile kaldım şu an 32. Haftamdayım ve 16 kilo aldım 😅
anne543769 Pnr93 canım çok fazla almışsın daha bebeğin kilosu yokki hepsi sana kalır dikkatli olmalısın