yagmur91 canım ben ikinci düşükten sonra araştırmak istedim malum devlette üç düşükten sonra araştırılıyor ben ikinciden sonra gittim jinekologa o zaman üç düşük yaptım dedim baksınlar diye
bende zaten ne kese ne bebek oluşuyordu 5-6 haftada düşüyordu
hatta ikinci düşügümü yaptığım sıra gittim baktılar ultrason da hiç bir sıkıntı yok hatta şaşırdılar sen nasıl düşük yaparsın yumurtalıkların çok iyi çalışıyor diye zaten benim düşük yaptığım ultrason da anlaşılmıyordu hiç.
ultrason da sorun çıkmayınca bizi genetik tıbba yolladılar benden pıhtılasma için kan alındı bir ay sonra sonucu çıktı hiç bi sıkıntı yoktu sonra eşimle benden tekrar kan alındı kromozom testi için iki ayda çıktı sonucu yine hiç bi sıkıntı yoktu. Ben bi gün sağlık ocağında kan verdim vitamin vs eksik ne varsa hamile olmadan önce ilacı kullanıyım sorun olmasın diye tam kan verdim için de hcg de vardı ve şansa tekrar hamileymişim ama troid değerim 10,5 aşırı yüksek bu değer gebelikte 2,5 altı olması gerek dahiliyeye gittim hemen ama tabi yine düşük yaptım.
1 ay ilac kullandım TSH değerim 1e düştü ve yine hamile olduğumu öğrendim 🙈 çok şükür ilaca hala devam ediyorum bi zararı yok zaten ve ilk canlı gebeligim oluştu Rabbim cümleyle sağlıklı bi şekilde kavuştursun bizleri evlatlarımıza❤️🤲🏻 Bu arada ben ayda iki defa yumurtlayan bi kadınmısım o yüzden hamile kalma şansım yüksekti benim.
Rabbim çözülmeyecek dert vermesin sende düşükten sonra yine folic asit kullanımına devam et kan değerlerine baktır. Bi arkadaşımın enfeksiyondan bi arkadaşımın kansızlıktan bebeği olmuyordu düşün 😞
Düşükten sonra vucud sarsılıyor baya sen dışardan hissetmesen bile içerde durumlar farklı oluyor
ben 3 düşükten sonra TSH çıkınca doktorum uyardı beni değer normale dönene kadar hamile kalma artık vücudun çok zarar görüyor Allah korusun başka hastalığın çıkar dedi o sıra korunduk sadece