Aslihansan Deletedmom192 evet ama o ihtimal 12. Haftada söylenince %50 16 dan sonra söylenince %90 oluyo 😂😂
Fulyag Ysmcn Kızım da 11+2 de öğrenmiştik şimdi 11+3 haftalık hamileyim bugün kontrole gideceğim acaba tahmin yapar mı diye meraktan ölüyorum 😁
Bahriye06 Fulyag ben dr söylemedi cinsiyet 11 haftada.16.haftada söylerim dedi ama ultrason da aşırıı hareketliydi kıpır kıpır yerinde durmuyordu 😊 bende çok merak ediyorum
Mahperi Bende 11+2, günlükken gittim doktor cinsiyeti için çok erken bayramdan sonra gel dedi sabırsızlıkla bayramdan sonrayı bekliyorum 😂
720berra- Ysmcn o haftada daha belli olmaz sadece tahmin yürütürler oda yüzde 50 tutar yada tutmaz bize 11. Haftada kız olabilir demişti 16. Haftada erkek dedi
Ysmcn 720berra- inşallah banada öyle derler ya 3 kızım var rabbimin gücüne gitmesin ne gelirse başım gözüm üstüne milletin çenesi kapansın eşim için çok istiyorum doğrusu yoksa kızlarım olduğu için ikimizde mutluyuz
Naylonbranda 720berra- kesinlikle katiliyorum çok emin olan Dr yüzde veriyor diğerleri emin olmazsa cinsiyet tahminim diye belirtiyorlar canım
Bilgemert @Ysmcn bugün 11 haftalık oldu miniğimiz doktorum tahminde bulundu erkek dedi kesinleşmesi için bir sonraki kontrolü bekleyeceğiz.
Bahriye06 Ysmcn öğrenince yazın mutlaka bende yazarım Rabbim gönlümüzdekimi hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah 🤲
Ysmcn Bahriye06 öğrendiimm erkek dedi doktor 😁ama yine de içimde bir şüphe var 11 ve 14 haftalarda kız gibi demişti iki ayrı doktor ikilemdeyim hala 🤷♀️