Ysmcn Gittiğim dr seri üretime geçmişti resmen muayne, doğum derken hastanede tek doğum dr oydu. Bende muayeneden sonra sağlığını ve cinsiyetini sordun kız gibi dedi🤷♀️ çok erken değilmi sizce.
pamuk32 Ysmcn erkekse erken belli oluyor kızsa gecikiyor.. iki gebeligimde de 12. Haftada net öğrendim
Yesmckmk Ysmcn ben 11 haftalıkken öğrenmiştim oğlumu sansa 🙈 Tabi emin olmak için bekledik 13. De tam net belli oldu 🥰
Skaymak Ysmcn bana doktorum 11 haftalık hamileyken erkek dedi ve 30 haftalık hamileyim erkek kimi doktorlar bu konuda gerçekten çok tecrübeli ☺️
sde2206 Benimki de 11 haftalıkken belli olmuştu %70 erkek dedi şuan 25 haftalık erkek 😊 eğer doktorunuz tecrübeliyle yanılma payı az oluyor
Ysmcn sde2206 ahh bilemiyorum ki yeni tanıdım doktoru hani cinsiyetine yoğunlaşıp bakmadı boy kafa ölçümü falan yaptı kaltım
selin4141 Canım inanma 17.haftayi bekle bana da 12.haftada kız dedi eşyası isimi herşeyi hazırdı 17.haftada cinsiyetini gösterdi beyefendi erkek çıktı 🙈
35ebrar35 selin4141 ayy canm direk kizmi dedi banadz bugun kiza benzettim ben ama belli degil tam dedi 12 haftalik tam bugun
isilbeyaz ya 11.haftada tahmin edilebilr ama net olmayabilr yani 17-18.haftalarda pat diye cinsiyet değişikliğiyle karşılaşmak istemezsen biraz sabretmlisin ☺️☺️Ben 19um hala bilmiyorum nasıl heyecnlıymmm varyaa tahmin falanda almadm bn dha önce dr dan
Ysmcn Yesmckmk şimdi nekadarlık isilbeyaz heyecanını anlamazmıyım bende öyleyim bugün 14 haftalığız dayanamıycam gidecem yine hastaneye netten kız erkek belirtileri bakmaktan bi hal oldum 😂
Sumru 11 haftalıkken ikili test için gittiğimde kıza benziyor ama net birşey söyleyemem demişti doktorum . 14 haftalık gittiğimde ise %100 kız net kız demişti kız diye bekliyoruz hayırlısı bakalım 😂😂
Oykukilinc 12.haftamda kıza benziyor dedi 18de %95 erkek dedi çıkıntıyı gördük ama yine de detayliyi bekliyorum kesin olsun 😊
Yesmckmk Ysmcn şimdi 21 olduk 🥰 cinsiyetimiz hala erkek. Benim şansımamı bilmiyorum her muanede bacak arası acıktı benim oğlanın 🤭
Deletedmom192 Ysmcn sağlıklı olsun en doğrusunu Allah bilir koz olmasının da erkek olmasının da bir sebebi vardır o açıdan Allah bilir demek istedim
asyaninannesii Mervenur_kcbs Bizde 14 haftalık olduk doktorumuz daha bisey demedi cidden 16 haftalıkken tam belli oluyormuş o zaman tamamlanıyor yani dış organları rüyalarımda hep erkek çocuğum olduğunu görüyorum ilk bebeğimiz hayırlısı olsun 😁
Aslihansan Ysmcn dese de inanma. Bana 12 haftalıkken kıza benziyo dedi 16 haftalıkken erkek çıktı 😬 tahmin yürütmüş ama kesinliği olmuyo
Semam Ysmcn Normal şartlarda evet erken bi dönem ama kimi doktor kemik yapısından anlayabiliyomus kızmı erkek mi diye 🤭 belki senin doktorunda öyledir. Benim bi arkadaşım kütahyada oturuyo onun 2 cocuğundada 12. Haftayi bulmadan erkek dedi doktoru kemik yapısından anlamış mesela 2 çocuğu da erkek😊