Gizemari35 Kızlar vajina enfeksiyon yaşıyorum hamilelik başından beri çok ağır değil hiç yeşil rengi görmedim şimdi ilaç kullanmaya başladım. 19 haftalığız. Tuvalet kağıdını kokulu olanlardan kullanıyorum sizce bunun bi zararı da oluyo mudur?
Hll3840mhmt Gizemari35 bol su için içiyor musunuz Tuvalet kağıdının pek etkisi olduğunu sanmıyorum ben ama değiştirip deneyebilirsiniz hatta tuvalet kağıdı hemen parçalanıyor rulo peçete kullanın bnce bn öyle yapıyorum
Mrwemn Gizemari35 kokulu tuvalet kagidi zararli diye biliyorum. Ben basindan beri yasiyorum bu sorunu ve gecmiyor benim malesef.
Ebru0721 Gizemari35 mehaba kullanma onlarda bakteri taşıyor sana zarar veriyor ben de çok yaşadım yaşıyorum iç çamaşırını ütüle sabah akşam değiştir ve 2 litre den fazla su iç günlük o sana yeterli
Gizemari35 Hll3840mhmt su içmeye çalışıyorum ama unutabiliyorum içtiğimiz sıvılarda bu sulara dahil oluyodur dimi çay meyve suyu gibi
Sumru Kokulu tuvalet kağıdı zamanla kaşıntıya da yol açabilir kokusuz olanı tercih etmelisiniz.. temizlenirken elma sirkesi ile silebilirsiniz hem kaşıntıyı önlüyor hemde enfeksiyonu denemenizde fayda var ☺️ Geçmiş olsun
Sumru Gizemari35 ölçü olarak değilde göz kararı ile yapıyorum.. bir çay bardağının yarısına kadar elma sirkesi kalanına da su dolduruyorum.. ama mutlaka su ile çözümlendir sirke asit olduğu için çok yakabilir.. sirkenin hiç bir yan etkisi yok benim için doğal çözüm azcık kaşıntım oluyor hemen sirkeli su yapıyorum direk kesiyor her tuvaletten sonrası sirkeli su ile silebilirsin
Glbgc Sumru benimde baştan beri geçmeyen enfeksiyonum var geçen hafta doktorum 1bardak kaynamış soğutulmuş suyun içine 2yemek kaşığı üzüm sirkesi koyup vajinal temizliğini yap sonra normal suyla yıka ve iyice kurula dedi elma sirkesi çok asidik olduğu için zarar verebilir dedi
Elif_kuzucum Gizemari35 onu kullanma kesinlikle ve elma sirkesini suyla seyreltip onla yıkan iyi gelecektir
Sumru Glbgc evet asidik ama onu çözümlendikten sonra hiç bir zararı yok yani ben kullanıyorum şuana kadar bir zararını görmedim internette bile elma sirkesi yazıyor ama tabi tercih meselesi üzüm sirkesi iyi geliyorsa kullanılabilir 😊😊😊
pamuk32 Gizemari35 evet çok.zararli hemde.. ben temiz ve kuru kalması.icin kokusuz havlu kağıt kullanıyorum iki ince kat.. hamilelikten önce de ped uzerine koyardım zaten ped in yapisindan huylandigm için. Baya ise yarıyor. Kuru ve temiz tutuyor her kullanımda atıyorum yenisini koyuyorum çözümü böyle buldum.. 🤔
Sumru Gizemari35 şöyle söyliyim elma sirkesinin suyla hiç bir zararı yok onunla her tuvalet sonrası temizleme yapabilirsiniz mantar ve bakterilerin üremesini kontrol altına alıp zararlı maddelerin çoğalmasını engeller o yüzden akıntı içinde denemenizde faydası var zararı yok.. doğal yoğurtta sürebilirsiniz onunda faydası var
pamuk32 Gizemari35 ben ped kullanmıyorum canm zaten iç camasirima havlu kağıt koyuyorum iki yaprak yapıp üst uste kuru tutuyor