mervekhrgny Kızlar ben gelişime gidiyorum bir refakatçi alımıyormuş doğuma coronadan dolayı kimse alınmıyormuş fiyatlarda 2000klasik doğum epidural eklenirse 2500 palmiyeyle gelişim şuan aynı kişiye ait aynıdır prosedürler
Fts2020 Bircanzeytun tam olarak gün verdimi size catı muanyesi yaptımı bir de yanınzda kim kalacak anneniz mi
Bircanzeytun Fts2020 yok yapmadı çatı muayenesi bebek en az 4 kg olursa yapıyorum dedi ablam kalcak yanmda en son tahmini normal doğum günü 9 mays
Fts2020 Bircanzeytun aynen banada iri bebek olmadıgı için yapmıcam dedi teşekkür ederim saglıcakla kucagınıza alın inşallah 🥰
Yasprlr Bende palmiye hastanesi Süleyman Aslan’a gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum. 39+4 olduk, bebeği bekliyoruz sizden önce doğurursam bilgilendiririm ama sizinkiler gelir benim kız hala içeride kalır gibi geliyor 😂
Fts2020 Yasprlr maşallah cok az kalmış saglıcakla kucagınza alın inşallah dogum yaparsanız bizide bilgilendirin lüften 🥰
Bircanzeytun Yasprlr insllah hayırlisiyla kucagıniza alırsnz mutlaka bizide bilgilendrin Allah bir avazda kurtarsn
Yasprlr Fts2020 ah çok teşekkür ederim. Allah herkese bu duyguyu nasip etsin hayırlısıyla da kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏
Fts2020 Smile18 sezeryan ve normal dogum için 1700 dediler prenses dogum 2500 gibi bişeydi yanlş hatırlamıosam
Yasprlr Bircanzeytun çok teşekkür ederim size de. Hayırlısıyla bir gelmek istesin de doğurdum an buraya yazacağım 😂 Tık yok, gelesi yok 🤷🏼♀️
Yasprlr Bircanzeytun o kadar acıya dayanamam ki ben. Herhalde epiduralli olur. Hiç tatmadığım bir şeyden korkuyor olmam saçma ama doğum korkusu da eklenince epidurali tercih ederim gibi geliyor 🤷🏼♀️ Siz nasıl düşünüyorsunuz?