Fts2020 Kızlar palmiye hastanesinde dogum yapan varmı yanınızda kim kaldı cok merak ediyorm bir kişi alıyolar diyorlar benmde doguma az kaldı merak içindeyim
bilaloguzunannesi Fts2020 henüz doğum yapmadım ama benim de az kaldı 13 mayıs da randevum var sorayım doktoruma
Birkucukprens Fts2020 yengem doğum yaptı geçen hafta abim ve annem yanındaydı içeri alıyorlar yakınları.
bilaloguzunannesi Fts2020 kemal kılıç sezaryen icin gün verecek 33+5 günlük hamileyim siz kac haftalık hamilesiniz birazda korku var ilk gebelik
Fts2020 bilaloguzunannesi bizde 35 haftalık olduk benimde ilk hamileliğim bende cok korkuyorum saglıcakla kucagımıza alırız inşallah🤲
Birkucukprens Bende palmiye de doğum yapacağım inşallah doktorum Süleyman Arslan. Henüz 31 haftalığız 🤰🏻
Fts2020 Birkucukprens öylemi sevindim bir kişi alıyorlar diye duydum annemi alsam yanıma eşim bebegi göremicek mi endişesi vardı rahatladım biraz teşekkr ederim🥰
bilaloguzunannesi Fts2020 ben istedim ilk önce simdi de bebeğin eşi aşağıda olduğu icin sezaryen dedi doktorumuz önemli olan oğlumu sağlıkla vaktinde kucağıma almak 😊 2000 veya 2500 diye biliyorum gittigim de net öğreniriz 😊
Fts2020 bilaloguzunannesi anladım canım sorunsuz bir şekilde saglıcakla kucaklarımıza alırız inşallah 🤲🥰🥰
Bircanzeytun Benim de doktorum süleyman aslan az kaldı doğuma 38 +1 doktoruma sormuştum refakatci bir kişi kalıyor saat 5 e kdarda ziyaretci oluyor dedi
Fts2020 Bircanzeytun tam olarak gün verdimi size catı muanyesi yaptımı bir de yanınzda kim kalacak anneniz mi