Deletedmom262 MaviDeniz33 benim bebis de 5 haftalıkken yoktu.hatta vajinal ultrs.kese görülebilmişti.7 .haftada bebegi görebilmiştik. Yormayın kendinizi dinlenin bol bol 🌸
nesli-34 Bence o yerlesme kanamasidir insallah oyledir 5. 6. Haftada bebek gorunuyor zaten sen progestanini kullan ihmal etme uzan dinlen bi cop bile kaldirma taki bebegini gorup icin rahat edene kadar
Bulantii MaviDeniz33 canım yerleşme kanamasıdır o. Sen ilacını al dinlen uzzan ayaklarının altına yastık koy bulantın filan yoksa güzel beslen bişey olmaz 5.haftada bebeğin görünmemesi normal bişey olmaz Allahın izniyle olumlu düşün🙏🙏
MaviDeniz33 Bulantii böyle söyleyen de oldu canım. İnşallah atlatırım bu durumu. Allahım bütün hamilelere yardım etsin inşallah. Senden de Allah razı olsun canım 🤲🏻
MaviDeniz33 iremgun evet canım öyleymiş. Ben kendime dikkat etmedim açıkçası. Durumun ciddiyetini yeni anladım.. Allah razı olsun ilgin için 🤲🏻
Seymackn MaviDeniz33 bende aynı şeyleri yaşadım canım 7. haftada anca gördük kalp atışlarını içini ferah tut bak şimdi 38. haftaya giriyoruz. Ben uzun sürede progestan kullandım. Çok dikkat et ama sakın yorma kendni yat dinlen bol bol.
bebegim_28 MaviDeniz33 canım 5 haftalık bebek gürünmez zaten ben 4 haftalıkken gittim kese bile yoktu ortada düşün artık olumsuz düşünme dinlenmene bak ve en az 2 hafta sonra git doktora ☺️
MaviDeniz33 bebegim_28 evet canım inşallah öyle yapacağım. Zaten bu süreçte hiç gitmek istemiyordum ama an yakın zamanda gideceğim inşallah. Allah razı olsun senden de canım benim 🤲🏻
merveakcy09 MaviDeniz33 tamam ilacını kullan yat dinlen canım erken daha haftası görmesi gerekeni görmüş söylediklerinin hepsi birer ihtimal senin beklemekten ve ilacını kullanıp dinlenmekten başka yapacak bir şeyin yok gönlünü ferah tut olmaz inşallah bişey bizimde oldu öyle kanamamız bizde kullandık o ilaçları olmadı bişey dua et sende 🥰🥰
MaviDeniz33 merveakcy09 inşallah canım çok sağol. Deneyimsiz olunca çok panik oldum. Doktor da öyle kötü konuştu ki gözüm karardı korkudan. Allah razı olsun senden 🤲🏻
merveakcy09 MaviDeniz33 senden de kuzum sen gönlünü ferah tut güzel düşün güzel şeyler olsun kötü düşünme hiçbir zaman 😇
Sinem67 MaviDeniz33 bolca dinlenin daha cok erken göremeyebilir. Kontrolleri aksatmayın hic. Progestan cok iyi Bi İLAC düsük yapmanızı önlüyor. Bn sadece tuvalete kalkrdm hep yattm. Doktr öyle sylemsti
Dilruba92 5 ve 6 hafta arası leke değil bildiğin kanama yaşadım progestan kullanıp yattım allah’a şükür geçti bebeğimi 6+4 de anca gördük canım korkma 9 haftalık oldum çok şükür bol bol dinlen ilacında vajinadan kullan daha etkili oluyor
MaviDeniz33 Dilruba92 ya evet bir arkadaşım da aynısını söyledi ama doktor öyle bişey söylemediği için yine ben yapmak istemedim öyle. İnşallah sorun olmaz yine. Allah razı olsun ilgin için canım 🤲🏻