Glhn16 Benim durumumu yaşayanlar var mi? Ayaklarımın şişmesini geçtim elimde de ödem oluştu aşırı şekilde sabahları kalktığımda elimi kapatamıyorum hem ağrı hem ödem oluştu nasıl geçer bilen var mi?
Tbaaa Glhn16 aynı durumdan ben de muzdaribim ve ne yazık ki çaresi yok. Sabah uyandığımda buz tutuyorum öğlene doğru geçiyor gece şişmeye başlıyor ve sabah yine davul gibi ve ağrılı maalesef
Glhn16 Tbaaa ellerine mi tutuyorsun buz.hugun denedim soğuk su tuttum ama iyi geliyor mu yarın deniyim bende
Glhn16 Biryabanci1 daha önce de doğum yaptım ama böylesini yaşamadım bu kadar ödem olmamıştı ellerimin şiştiğini hatırlamıyorum
Aysegulck Tuzun yaptığını söylüyor doktorlar. Adı karpal tünel sendromu 20li haftalardan beri çekiyorum ben artık alıştım bazen parmaklarım patlıycak gibi oluyor acısıyla uyanıyorum
Maymom Aysegulck canım bende de karpal tünel sendromu var sen ilaç falan kullanıyo musun ya da başka bişi canım cok yanıyo parmaklarım uyuşuyo ne yapacağımı şaşırdım
Aysegulck Glhn16 inşallah doğumdan sonra hemen geçer artık tutamıyorum bişey. Hissetmeyip düşürüyorum tutsam da
Glhn16 Aysegulck inşallah bu Arada iki gündür tuzlu yememeye dikkat ediyorum yine şişme oluyor ama ağrısı kesildi
Aysegulck Glhn16 Bi sitede çok hareket etmesi de şişkinliğe sebep olduğunu söylüyordu. Aynı ayaklar gibi nasıl ki ayakta kaldıkça şişiyor öyle bi durum. Benim çoğunlukla sağ elim yemek falan derken mecbur hareket halinde