Ozlemcyln vaqlla ben 92 adetlli 3 kutu aldım ne kadar gelir bilmiyorum ama yenidoğan da ilk zamanlar da çok kullanıldığı söyleniyor eğer yetmezse takviye yaparım diye düşünüyorum

Ozlemcyln canım bebeğinin doğum kilosundan aldığı kiloya bağlı olarak süresi değişiyor ama şöylede bir durum var ilk aylarda çok sık değiştiriyorsun bezini. Mesela 100 tane alabilirsin daha sonra yetmezse tekrar alırsın.

NaimeYilmaz, başlığı 1 numara bebek bezi kaç adet alınmalı olarak değiştirdi.

Ozlemcyln bez stoğu yaomayın bebeğin cildine her bez gelmiyor canım ben olumda molfixe gelene kadar 5 marka kullandım primayla başladım sleepy evy baby baby me soffio bi tek molfix pisik yapmiyor her islak mendili de kullanamiyorum ya baby me yada promum 🤦‍♀️

Ozlemcyln ben sleepy nin 80 adetli 1 numarasını aldım, çok adetli almak istemedim pişik vs olursa diye sonuçta her bez her bebeğe yaramıyor çünkü 🤷🏻‍♀️

Sleepy 80 adet aldım. Yetmezse zaten alırım yine. İlk başta çok almamak lazım bence.

Ozlemcyln sen canm önce bi 60 adet al sütün yaradı belki hızlı kilo alır çok çabuk büyüyolar çünkü ilk 40 ta sonra duruma göre değişir sen anlarsın zaten ama sakın fazla alma ben düşünemedim ilkin de stokladim baya kaldı yarısı elimde dağıttım 😊çocuğum maşallah 4 kilo doğdu 40 ı çıktı 6250 olmuştu 4 aylık kilosu gibi idi sütüm yaradı o yüzden bunları da göz önünde bulundr canm Rabbim kolaylıklar versin hayırlı evlat olsun inş

Ozlemcyln benim kızım 2 buçuk kilo doğdu ama hızlı gelişti ben iki paket almıştım doğmadan önce ama ikinci paketin yarısı elimde kaldı tavsiyem tek paket alın zaten sürekli bi yerde kampanya yapıyorlar bezde çok alırsanız elinizde kalır

Bez stoğu yapmayım derken yapmak zorunda kaldım valla 180 tane var şuan arkadaşıma sordum oda 2 kere 80li paket kullandım 1 numara demişti. Ama ufak paketlerden almanı öneririm ilk başta pişik olursa sıkıntı yaşama

Busbusvehashas 😅😅
    Fiş varsa değiştir kuzum , gerçekten hemen büyüdükleri için en fazla 1 numara 80-100 adet kullanılıyormuş 🙂 bende arastırmasam sen gibi çok alıcaktım

SedaSevval10 vallahi mi 😅 9 günlüğüz 60 dene kullanımışız 😅 bu alt değiştirirken yeni beze, çarşafa,havaya çiş fışkırtmasından sebep 😂

Beyzaharun hiç yok fişim ya 😭 teeee efsane cumada almıştım bezi bi de üzerine hediye geldi artık letgoda falan uyguna elden çıkartırım 😬