EbruCnr Zeynep1708 37+5 olduk Geçtiğimiz pazartesi nst de sancım çıktı. Pazartesi tekrar çağırdı eğer sancı çıkarsa salı günü nisan bebeği olacak çıkmazsa 1 hafta sonra mayıs bebeği 😊
Tumurcuq Zeynep1708 kizlarrrr bende 37 oldum bugun..bebeynzn basi asagda oldugunu nasil anlyorsnz ben sanki basni yukarda his edyomda😔😔 juliet Fatoserin songul_onur Snglsalci EbruCnr SedefUygun MissJones Ylcnbsr Hlscrm 1prens1prenses_annesi hilal_yener yardimci olursanz sevnrm arkadasdar
songul_onur 35+3 günlük olduk çarşamba günü gideceğiz doktora bakalım normal mi sezaryen mi söyler belki heyecanla bekliyorum😍
Hlscrm 37+3 🐣 4 mayısta kontrolümüz var. 13 Mayıs’a kadar bekleyelim, gelmezse 14ünde suni veririm dedi doktor🤷🏻♀️ Bekliyoruz bakalım hanımefendi ne zaman gelecek..
hilal_yener Zeynep1708 35 haftalıgız tam uykular haram oldu uyanıyorum durduk yere uykum cok hafifledi onun dışında gittikce ağırlaştım
Ceylizm Zeynep1708 36+5 bu hafta çok oynamadı bu da beni endişelendiriyor. Sonra araştırdım büyüdüğü için yeri kalmıyormuş. Düzensiz sancılarım var. Arada bir aşağıda batma hissi oluşuyor. Ağzım boş durmuyor sürekli bir şeyler yiyesim geliyor. Toplamda 15 kilo aldım. Sırt ağrılarım fazla. Gece lavaboya gitmekten uyuyamıyorum. Her şeyi hazır heyecanla bekliyorum 🐣🐣🐣🤩
Anrebasum @juliet Ceylizm Ben de variimm 36+5😍 benim de 2 gundur hareketlerimiz azaldi. On kere say diyor doktor🤭 4 myis 38.haftada kontrolümüz var bakalim🙏❤