Goncatpcu Kasık ve belde agrısı olan var mı sonra bacaklara inmesi sanki adet olcakmısım gibi hissediyorum öyle agrılar benim gibi olan var mı??
Neslihanahmet Goncatpcu Bende tam 35+6 yim canim bel agrisi kasik agrisi adet olavakmisim gibi agrilarim cok fazla esofmanimi bile giyemiyorum egilip cok agrim var alttan bilmiyorum nasil olucak bi ben mi boyleyim diyorum kendi kendime ama bazen dayanilmaz bir hal aliyo
AysennHED Goncatpcu benim yukarı mı cıktı noldu anlamıyorum gögsümün alt tarafına vuruyor iki gündür 35.haftada yalancı sancı cıkmıştı belimde agrı vardı sonra kendiliğinden gecti ne agrı ne sızı yok cok şükür 18 Mayıs’ta dogucak nasip olursa 😊
Marry2020 Goncatpcu tamamen beni anlatmışsın🙂 35+6 arada adet sancısı gibi sancılarım oluyor bacaklarıma belime vuruyor ağrı 🤦🏽♀️
mrvmndg 2 gundur ara ara adet sancim oluyor. geceleri cok kramp giriyor.dun kasigimda kasma vardi sali kotnrolumuz var gun alicaz sezeryan icin 😍3. dogumum
Goncatpcu Neslihanahmet baya halsizleştirdi benide sancı giriyo arada midem de yanma başladı kuscak gibi hissediyorum karnım taş gibi oldu oynuyo bide
mrvmndg Goncatpcu Neslihanahmet vajinada batma oluyormu sizdede cocuk hareket edince sanki igne batiyor gibi oluyor bazen
Musel Goncatpcu bende öyleyim geceleri mide bulantısı yaşıyorum 35+5 im ve yatağa uzanınca kasıklarımda ağrı başlıyor anlamış değilim karnımın sertleşmeside cabası
Neslihanahmet mrvmndg Oluyo canim cok kotu bir batma hemde hatta bugun karnimdan asagi dogru bi baski da hissediyorum acaba dogum falan mi basliyo ona mi isaret tedirginim aslinda biraz da
Goncatpcu mrvmndg AysennHED AysennHED bazen yukarda bazen de vajinaya baskı yapıyo bi aşagıda bi yukarda bide mide yanması başladı sorma vallahi nasipse 25 mayıs bizimde 30 nisanda kontrol var bakalım gerilik var dedi kendi doktorum başka doktora gittim oda gayet iyi desi sadece verdigin tarihler uyuşmuyo dedi bakalım bu hafta nedicek
mrvmndg AysennHED bazen asagida hissediyorum bazen göğsumum altinda buyuduler herhald3 32 de 1800du hic boyle değildi😍
AysennHED Goncatpcu anladım canım inşallah gerilik yoktur bizi doguma kadar cagırmadı günümüzü belli ettik tamam acil bişey olursa hastaneye gelirsiniz dedi bakalım suan bi sıkıntı yok dünden beri yukarı cıkıyor sanki bi yere toplanıyor sürekli kilosu ne kadar sizin ki
Goncatpcu AysennHED inşallah en son 1950 dedi doktorum bize yakın olana gittim oda 1875 dedi hangisi dogru söylüyo bilmiyorum ki
Gzeynep Bende 35+5 im bel ağrım çok fazla var kasığımda sancinarada oluyor ama bel ağrım daha yoğun yatarken rahat pozisyonu bulmam iki saatimi alıyor
Goncatpcu Gzeynep aynen bendr dönme dolap gibiyim yatakta benimde belimden başlıyor kasıklarımda da var bacaklarım kitlrniyomuş gibi oluyo
AysennHED Goncatpcu fazla fark yok aslında benimde bir kere öyle olmuştu 100 Gr farklı cıkmıştı başka doktorda 31 de 1600 dü 34 2486 oldu 35 te 2 600 oldu şimdi ne kadar bilmiyorum 39+4 te dogucak nasip olursa ☺️