Papatyali 04052016mh ben normalde ekşi turşu çok severim. Şimdi yiyemiyorum Hayırlısı olsun cnm daha yolun başındayız biz 🥰
Papatyali Eemmyy hayırlısıyla kavuşursun inşallah bi bakmışsın kucağına almışsın zaman çabuk geçiyo 😇
Papatyali Gldn7 geçer cnm bi bakmışsın kucağına almışsın doğduktan sonra zaten anlamıyorsun bile zaman nasıl geçiyor ☺️
EbruSevban Papatyali 12 haftalığım tatlı hiç yemiyorum görmek istemiyorum limon yiyorum sürekli erik çağla inşallah alakası vardır kizimiz olur gerçi sağlıklı olsun yeter ama insanın kalbi birine kayıyor 🙈
Papatyali EbruSevban evet ya hayırlısı olsun ben he ilki kız olsun istedim benim 2 abim var keşke ablaları olsaydım diye çok şükür kızım oldu 🤣
Happy46 Papatyali hayırlı olsun😊iki oğlumdada hep ekşi yedim limona tuzu döküp yedim son ay tatlıya düştüm ekşi görmek istemiyorum bide ikisindede bulantı olmadı kızım olsaydı acaba nasıl olurdum 😁
Happy46 Papatyali tabiki inanmıyorum ben bunlara zaten kuzenimde benimle aynı şeyleri aşerdi yedi onun kızı olucak 😊
Damla________ Papatyali ben pek inanmıyorum buna kızımda tatlı seviyordum şimdide tatlı seviyorum cinsiyetini bilmiyorum ama