Papatyali K1996 yaaaa ben kızımda ilk 4 ay limon yedim günde 5 6 yiyorum valla hiç tatlı yemedim tabi hamilelikten hamileliğe de değişiyor
Papatyali Kardelen92 ya insan istediğini de yiyemiyo bulantı olunca maalesef hayırlısıyla kavuşun inşallah
Zeyneb51 Papatyali ya daha küçükmüş sağlıklı olsun cnm benim bı kızım var erkek istiyodum oldu seninde gönlünden geçen olur inşallah 🤲🤲
Papatyali Svcnvebebegi bende kızımda kilo almadım karnım top gibiydi 7 aylık oldu hala erkek mi yoksa diyenler olmuştu 🤣
Svcnvebebegi Papatyali aynen canım benimde karnım top gibi 24 haftalık olmama rağmen hala yok öyle. Sadece kalçam büyüdü. 🤣🤣. Hayırlısı olur insallah hakkinda saglikli olsun da Allah herkesin gönlüne giöre versin 🤲🤲🤲
04052016mh Papatyali hep tatlı istedi canım Ki normal de okadar tatlı düşkünü değildim tuzlu şeyler daha çok severdim şuan da hala günde en az bir çikolata yiyorum alakası var mı bilmiyorum oğlum olacak 🤷🏽♀️😊mide bulantım kusmam hiç olmadı
Papatyali 04052016mh ben normalde ekşi turşu çok severim. Şimdi yiyemiyorum Hayırlısı olsun cnm daha yolun başındayız biz 🥰
Papatyali Duyguylmz ya kızımda midemi bulandırırdı tatlı şeyler yanından bile geçmezdim şimdi tam tersi ekşi görmek istemiyorum günde 2 3 tane çikolata yiyorum inşllah hayırlısıyla bi de oğlum olur ☺️
Kzbn Papatyali ben ilk gebeliğim kızdı ve hergün çiğ köfte yiyordum ama hergünn şimdiki erkek ve sürekli Taze şerbeti halka tatlı istiyor canım 😄
Hayalperesttt Papatyali kızıma hamile iken sadece tatlı ve havuç yedim deli gibi şimdi erkek çocuğuna hamileyim herşeyi canım çekiyor ekşi tatlı tuzlu 🤷♀️
Hayalhazal Papatyali bende hep ekşi yedim kusmam bulantım olmadı tatlı seyler hiç yemedim istemedim Ama oğlum olucak 21+4
Papatyali Minnaksever haklısın maksat muhabbet olsun Allah neyi layık görmüşse odur 🥰 sağlıklı sıhhatli olsunlar da
elcinsadem Papatyali yediğim çikolatanın , şekerin , yatkını haddi hesabı yok kızım olacak Rabbim izin verirse 😂
Papatyali AsyaNildaa yaa biz de de tam tersi oldu kızımda ekşi bunda tatlı yiyorum Allahtan hayırlsı olsun cnm 🥰