mrvky34 Lansinoh biberon basligi cok hosuma gitti. Ondan alacagim insallah 🌸 emzikte avent aldim. Kizim tutmustu oglumda tutar insallah
Duyguu111 mrvky34 kaç ml aldınız lansinoh? Yeni doğan için hangisi uygun bende lansinoh düşünüyorum da
eminenur488 haticekaynar anne memesine en yakın avent ve nuk. Ama avent biraz pahalı gelebilir orta boy minicik bi biberon 65 tl. Nuk ise 20 falan aradaki fark bu ama kalite olarak denkler bence
Senemm83 haticekaynar ben 0-6 aylığa uygun emzik ve biberon aldım. Markası nuk. Marka olarak iyiler ama sever mi bilmiyorum 🤔
Bossmanager haticekaynar meme ucuna en yakın Phılıps aventmiş, arastırmalar sonucu biberon ve emzikte Phılıps avent tercih ettik. Biberon tabi ki cam .
glraysun Biberon değil de alıştırma kasıklarini oneriyorlar. Ben medela soft cup aldim. Evet biraz pahalı. Ama bir çok cesidi var. Internetten bi bakın isterseniz. Emzik 1 tane öylesine aldim avent.
Fulyag haticekaynar medelanın biberonunu şiddetle tavsiye ederim ama fiyatı biraz yüksek olabilir emzik de avent ultra sofr ve ultra air bebeklerin tutması en rahat emziklerden
Zeynepsultann haticekaynar haticekaynar Ben mamajo 240ml ve 180ml cam biberon aldım tavsiyeler üzerine fiyatıda çok uygundu ben görsel olarakta çok beğendim kullanan tanışlarım işlevinide beğenmiş ☺️ Emzik olarak bende düşünme aşamasındayım