minnakfasulyecim Angel_38 Evet oldum canım ve olunması gerekiyor. 2 doz şeklinde yapıyolar benim ilk doz 19. Haftada 2. Doz da 24. Hafta da olmuştu 🥰
Meriwa Angel_38 olup olmamak size kalmış bişey ama ben olmakdan yanayım 2 doz halinde oluyorsunuz ilkini 20 de oldum diğerini de 24 olucam canm
Angel_38 minnakfasulyecim ben virüsden dolayı atladım 🙈27+4 deyiz Pazartesi bir görüşeceğim yapılabilir mi diye 🤔
yasebaris Tstnptt ya beni de cagirmadilar 19+1 oldum normalde nisanın 11 den sonra ki 1 hafta içinde demişti ebem ama karantina da var birşey olsa aramaları da gerek bir arkadaşım 20 haftana kadar bekle mecbur çağırmak zorundalar dedi de benim kendim mi gitmem gerek acaba
minnakfasulyecim Angel_38 Keşke atlamasaydın baya da geçmiş haftan😬 sağlık ocağıyla konuş bakalım bi ne diyecekler
Miniksusam93mr Angel_38 ben 26w2 yim ama .2.doza aramadilr benim de aklmdan cıkmış yaaa.zamani geciyor mu bunlrin
minnakfasulyecim Angel_38 Bendr korkuyordum ama hemşire erken saatte gel kimse yok diyodu o ara hemen gidip oluyordum kuzum. Kontrolleri falan ihmal etmememiz lazım şahsi fikrim virüsten daha tehlikeli durumlarla karşılaşmamak için. Tedbirini alıp taktiri de Allah’a bırakmak lazım 🥰 sen yine sor bakalım belki yaparlar 😘
minnakfasulyecim Angel_38 Google de bi kaç sayfaya baktım şimdi sanırım olabiliyorsun kuzum 30. Haftadan sonra olunmuyormuş
Mom47 Ben 18.haftamda oldum geçen hafta gidip, zaten bomboştu sağlık ocağı. Hamileler için belli saatler ayırmışlar çok iyi oldu. Geçen hafta aldım ilk dozu, 1 Ay sonra gidicem tekrar 2.doz için
Liliz Angel_38 canım ben 20. Haftama gırdıgım gun oldum saglık ocagına ınerken hemsıremı aradım oda gırıste beklıyordu benı hemen alıp yaptı ve gonderdı ıkıncı dozu kısmetse 24. Haftamda olacakmısım
tugbaayaz Angel_38 ben ilk dozumu 20 inci haftada oldum şuan 23+2 tim 24 de ikinci dozum var onu olacam
Nur1126 minnakfasulyecim peki ortam nasıldı sağlık ocağındaki ebe bana gelme dedi sadece vaka tespiti yaptıklarını söyledi ama alışa olmam lazım kortum bende
minnakfasulyecim Nur1126 Bana sabah kimse gelmeden gelmemi söyledi açıldığı gibi gittim hemen yapıp gönderdi canım maskeni eldivenini takıp git sonuçta hastanelerede gidiyoruz ve orda daha tehlikeli yatışlar var, onlarla ilgilenen doktorlar var