_zehra_ Negüzel anlatmışsın Elticim😍 sen orda yavruna kavuşma,anını sabırsızlıkla,bekler ken bizlerde burda, sana gönül den dualarımızla senin ve güzel kızımızın biran önce iyi oldıgunu duymak için telefonun ucunda sabırdızlıkla bekledik 😊 atlattın hayırlısıyla, birde güzel prensesi’miz de hayırlısıyla annesinin güzel o mis kokulu gögsüne sevgi dolu kollarına kavuştumu 🤱hersey bizim olucak 👼.Sen şimdi sıranı savdın bana 🤰 Bende o güzel mutlu anı hayırlısıyla yaşar yavrumuza kavuşurum benim biraz daha çok uzun olmasada bekliyip dişimizi sıkıcamız,3 ayımız olsada 😉sabırsızlıkla bekliycez, artık NİDA❤ hanımı O arada SENA’MIZ💗da bizi oylar 🤗sayılı gün çabuk geçer 😁şimdiden sabırsızlanıyorum 3 ününde ne gibi yaramazlıklar yapacağını 😂kim kime suç atıcak bakalım birde bunları düşünüyorum aklıma geldikce çok yorucu ve maceralı günler bizi bekyor elticanım ☺bir gün bitti allahın izniyle tez vakitte kavuştursun rabbim yavrunu eline sütün bol bol bol gelsin canım güzel dileklerimle🧚🏿♀️👉 ELTİN 👈😍😍😊☺