Sahra1234 tugce0606 yaa öyle yapayım bende dikkat ediyorum ama yine de bazen çok ağrım oluyor yürüyüş yaparsam hergün iyi geliyor ama malum bu ara yapamıyorum da bakalım hayırlısı artık ☺️ Çok teşekkür ederim bu güzel Bilgi için ☺️🙏🏻
tugce0606 Sahra1234 rica ederim canım benim eğer geçmezse artarsa ağrıların o cihazın adını vereyim sana sende almak istersen alırsın😘
Sahra1234 tugce0606 evet yaa söyleseniz aslında çok iyi olur🙈 geçeceğe benzemiyor daha da artacak gibi 20. Hafta da böyleyse 40 da düşünemiyorum ☺️☺️🙈
Hacerozdemir Kezban1354 gezme ağırlık merkezin artık belin ayakların o yüzden uzan yan dön ayaklarının altına yastık koy geçer beimde çok oluyoeu
Hacerozdemir Kezban1354 çok normal onlar oyle oldugun zaman otur uzan yastıkla destekle bacak arani ağırlığı beline verme haftabi bekle Allah korusun bu zamanda erekn dogum en tehlikelisi
Kezban1354 Hacerozdemir 38 hafta erken değil aslında ya çevremde 38 haftalık doğuran arkadaşlarım da var ama tabi allah onun vaktini saatini doldurduğunda zaten gelicek 😇
Neslihanasyam Kezban1354 aynen benim de öyle gündüz bişey yok ama gece uyuyunca ağrılarım başlıyor birde ikinci hamileliğim dikiş olan yer acıyor sanki çok tuhaf