akkayaozgulmerve 4 haftalık gebeyim ve az önce kanama oldu adet kanaması gibiydi korkuyorum siz de yaşadınız mı yoksa normal bişey değil mi?
Miniginannesiiii1111 akkayaozgulmerve acile gidebilirsin kanama normal değil bu yüzden ceza yemezsin diye düşünüyorum valiliği ara Pazartesi çok geç ihmale gelmez normal değil sendeki
MihmininAnnesi akkayaozgulmerve direk özel aracin varsa acile git yoksa ambulans ara canım. Benimde kanamam var yatıyorum dinleniyorum riske atma çabuk git
akkayaozgulmerve Deletedmom337 Malesef doktoru arayamıyorum ancak pazartesi günü doktoruma gidip öğrenebilirim 😔
akkayaozgulmerve Acile gittim progestan iğne yaptılar düşük olabilir dediler inşallah değildir diye dua ediyorum 😔 yarın da doktoruma muayene olacağım ultrasonda belli olur dedi doğumhanedekiler. Hepinize teşekkür ederim bu arada 🙏🏻❤️
iremgun akkayaozgulmerve ayaklarınızın altına bir yükselti koyup öyle yatın bol su tüketin benim de olmuştu 5.hafta da iğne vuruldum stres yapmamaya çalış yarın inşallah güzel haberler alırsınız 🙏
Btl_89 akkayaozgulmerve canım sen ne ara öğrendin hamile olduğunu çok erken öğrenmişsin inşallah bişey olmaz bebeğine rabbim size bağışlar inşallah üzülme tamam mı her ne olursa bücut genelde sağlıksız bebeği atar unutma dua et mübarek günlerde
MihmininAnnesi akkayaozgulmerve geçen hafta oldu ilk kanama kese gözüktü bebek gozukmedi bebek gozukmedigi için müdahele edemeyiz sağlıksız sa düşer dedi. Bu çarşamba yine başladı bu sefer farklı hastaneye gittik gece. Yine bebek gozukmedi ama doktor bu gebeliği sağlıklı kabul edip progestan hap vericem dedi.ilacimi daha bugün alabildim azalttı biraz kanamayi en azindan. Pazartesi de detaylı ultrason a çağırdı bakalım inşallah görürüm bende bebisimi
akkayaozgulmerve iremgun inşallah. Senin peki kanamanın nedeni neymiş öğrenebildin mi? Geçmiş olsun bu arada 🙏🏻🙏🏻
Btl_89 akkayaozgulmerve canım ne paZartesi hemen git acile tak eldiveni maskeni git kanama iyi biley değil
akkayaozgulmerve Btl_89 ben 3. Haftada öğrendim adetim 12 gün geçmişti evde test yapıp doktora gittim ama doktor geç döllenme olmuş dedi o yüzden biraz erken öğrendim sanırım. İnşallah bişey olmaz teşekkür ederim 🙏🏻
SnFk akkayaozgulmerve lütfen hemen acile gidin. Herhangi çevirmede eşiniz karım hamile acile gidiyoruz dediği vakit ceza yazmıyorlar. Gebelikte ne olursa olsun hiç bir kanama normal değildir. Derhal doktorunuzla görüşün ya da bir acile gidin.
akkayaozgulmerve MihmininAnnesi inşallah ikimiz de iyi haberler alırız vesağlıklı Bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız 🙏🏻🙏🏻
akkayaozgulmerve MihmininAnnesi bugün ultrasona girdim bebişimin kalp atışlarını duydumm 🐣sağlıklı görünüyor ama düşük tehlikesi var dedi progestan iğne verdi ağır iş yapma dedi canım