hulyatkknt Glshhhh evet haklısın burdaki postları olmamaya çalışıyorum bende doktoruma güvenmeye çalışıyorum.allah yardımcımız olsun
ZehraSavasir Glshhhh ben 38 de alsin istedim ama benim doktorum 39 olmadan almadi emme refleksi iyice gelissin dedi. bide ilk dogum mecburi sezaryen diyor devlet 4kg ustu oldugu icin. oyle boyle sezaryen olacaksin kilo almasi artik bizim icin problem degil dedi 39 u bekletirken
Glshhhh ZehraSavasir hmmm bunu bilmiyordum bak zorunlu sezeryan mı oluyormuş yani sezeryan olunca kilo dert edilmez
rabnaz6822 Glshhhh bende 36.haftadayım ve bana da gelişim önde dedi😬3400 gram ve kafası 3 hafta önde dedi💁🏻♀️Ben normal Doğumu çok istiyorum ve doktorum neden olmasın yapabilirsin dedi🙆♀️
Glshhhh rabnaz6822 bir sonraki kontrolümde kafamdaki tüm soruları sorucam ya sana normal doğum olabilir bana mümkün olmayabilir dedi ama benimkinde karın çevresi geniş olduğu için fark oluyor mu bilmiyorum tabi
rabnaz6822 Glshhhh hemen hemen aynı bebişlerimizin kilosu .Benımki 36.haftada 3400 gramdı ve normal Doğum istiyorum dedim neden olmasın tabikide olur dedi doktorum 😅
Musel rabnaz6822 ay ne şanslısınız ben adete göre son gitmemde 34+5 tim 2900 gr çıktı doktorum bana böyle giderse kilosu sezeryana alırım dedi şimdiki doktorlar bence tamamen sezeryan taraftarı çok nadir sizin doktorunuz gibi düşünen var
Glshhhh Musel aslında bu haftalar doğumu düşünmek için çok erkenmiş belki ilerleyen haftalarda bebişin kilosu normal artış gösterir ve normal doğum yaparsınız.Bence duygu ve düşüncelerinizi de mutlaka doktorla konuşun.Sizin talebinizi de dikkatealacaktır .
Kkggee Glshhhh canım benim bebeğimde hep 1 hafta 10 gün önde görünüyor doktora sorduğumda bunun doğumla alakası olmadığını gelişimiyle yani kilosu boyuyla alakalı olduğunu söledi nasıl geriden gelen bebek 45 haftada doğamıcaksa bizimkide erkenden 40 haftasını doldurmuş olmuyor 🤗
Glshhhh Kkggee zaten benim anladığım da kilo artışı fazla olduğu için sezeryan olabiletesinin de artması 2 hafta sonra tekrar kontrol olucaz ona göre bir karara varırız dedi.
Musel Glshhhh ben söyledim zaten normal istediğimi 37-40 haftalar arasında gözlemleriz o zaman normal için uygunsan normal doğum yaparsın dedi bide benm bebeğin kafası biraz iri 37 haftalık çıktı ondan da biraz teredütte kaldı
Kkggee Glshhhh aynen bir sor bakalım bende anlamadım ki doktorlarında ağzından cımbızla laf alıyoruz inan kontrolde birçok şeyide unutuyorum 🤷♀️
Biryabanci1 Glshhhh Ay aman tam zamanında gelsinler 🥺 Benim bebeğim 35+5 te doğdu küvezde kaldı 😖 6 aylığız şuan 🤩😍 Hamd olsun
HbbSelim Glshhhh Glshhhh benim bebişin de gelişimi 3 hafta önden gidiyormuş. Çok yemişsin biraz diyet yap ekmeği şekeri kes dedi 😅 35. Haftadayken 3 kg idi bebeğim. Bu gidişle doğuma kadar 4 kg ı geçer o zaman da sezeryana alırım dikkat et dedi doktor 😶
Glshhhh HbbSelim ben de sormuştum bir şeyler yapmam gerekir mi diye bana da tatlıyı hamur işlerini azaltabilirsin demişti.Malum corona günlerinde hak veriyorum gerçi spor yok,yürüyüş yok dedi😭😅Annesi de en az bebeği kadar gelişimini önden tamamlıyor 😂😂
HbbSelim Glshhhh hamile bir kadına tatlıyı kes demek nefes alma demek gibi bir şey 😔 Bak yine canım istedi 😅
Glshhhh HbbSelim ya varya ben normalde attık pek sevmem ilk aylarda da hiç yemedim ama bu son iki aydır falan inanılmaz tatlı isteği var.Son çareyi kakaolu muzlu yulaf lapasıyla buldum yoksa çikolata nereye kadar🙈🥺