Lorde ben aslında özel de aylardır kontrol e gidiyorum bugün annemle bi dedik devlete gidelim yakındır diye hem de Doğum yakın bi muayene ol dedik gitmez olaydım 38-1 oldum bugün bana 36-6 haftalıksın 1 hafta geri dedi kilosunuda 200 gram kadar az söyledi sonra şeker yüklemesi yapmamışşsın dedi bende doktorum genetikte yoksa ve bendede sorun bulmadığı için yapmamıştı o da o yüzden geri olmuş dedi bende imkansız dedim nst ye de yolladı o esna da hastaneden kaçtık annemle ama bebeğin bası asagı da dedi kalp atışları güzel dedi onun dışında anlattı herşey uymadı bize. Ben 21 haftam da detaylı ya bile girdim burda özel hastane de yarım saat bakıldı ve kendi doktorumun haftasıyla bile uyumlu çıkmıştı artı memlekete ailemin yanına gidince de 2 özel doktor onlar da aynı şekil hatta Doğum tarihimize bile 24 Eylül demişti ama bu devlet sadece böyle dedi- 1 hafta eksik dedi onun da şeker yüklemesi yaptırmadığıma bagladı 😶 ama öyle bşy olsaydı 3 özel hastane doktoru ve 1 detaylı ultrason doktoru bide uzmandı hiç mi biri 24 Eylül demezdi onlarda haftasıyla uyumlu demezlerdi. Eksik olsa birinden biri illakş bugünki devlet doktoru gibi söylerdi diye düşünüyorum ki arkadaşıma bile öyle demiş kadın 3 gün sonra doğurmuş ve doğurduğu tarih te kendi hesap ettiği Doğu tarih çıkmıs bu devlet doktoru ona da eksik demiş 😁