Mili Tontinimontin ara ara değiştirerek kullandım canım doktor ne yazdıysa kullandım yani ben iki aydır kullanıyorum
iremgun Tontinimontin ben oreferon kullanıyorum ama demir ilaçlarının genel olarak bi kabızlık etkisi var sanırım ama ben günde en kötü 3lt genelde 4lt su tüketiyorum kabızlık yapmamasını buna bağlıyorum.
Tontinimontin iremgun bende ilk gün yapamadım ama sonra aklım başıma geldi çok şükür benimde durumum sanırım geçti
Sedaamm Tontinimontin canım ben 3 aydır kullanıyorum elevetle birlikte herangi bir yan etki yapmadı sadece dışkı rengi dışında
Ummeer Tontinimontin ben ilk haftalardan beri ferrum fort kullanıyorum canım bir yan etkisini görmedim sen de bir yan etki mi yaptı
Yaseminozel Tontinimontin sağlık ocağındaki doktorum oroferon yazdı çok memnunum👍🏼 Ne bulantı ne kusma
Cnsuercnnn Tontinimontin şanet bir ilaç kabız yaptırıyor bide bir koku oluyor tuvaletni yaparken metal ve kan kokusu gibi iğrenç bir ilaç krın ağrısı da dahil yanına a
Tontinimontin Cnsuercnnn aynen öyle benim de aklım başıma sonradan geldi 3 litreye yakın su içip komposto yiyiorum şuan daha iyiyim