Giz4110 Tontinimontin canım ben sabah içip geri uyuyorum 2 saat sonra biraz bulantıyla dış fırçalayıp yemek yiyorum hemen. Kabızlık yapmadı ama ya etkisi olduysa bisürü aynı muadili ilaç vardır doktorun değiştirebilir 🥰 mecbur kullancaz 😣
Giz4110 Tontinimontin bir de çok faydası var yabana atamayız benim demirim 1.5 ay önce 11di düzenli kullandım diye bu tahlilde 17ye yükselmiş 🥰
gulkara88 Tontinimontin ben iki aydır kullanıyorum. Şimdilik bir yan etkisini görmedim. Doktorum bana gece yatmadan önce iç demişti. Belkide yatmadan önce içtiğim için mide bulantısı ya da başka bir etkisi ile karşılaşmadım.
Gul6100 Ben tuvaletten cikamiyorum buyuk abdeste gidiyorum surekli. Normalde kabizlik yapan ilac benim ters bunyemde her zamanki gibi ters etki.etti demekki😁
oygenkubra Tontinimontin canım 12. haftadan beri kullanıyorum ve 31. haftadayım hamileliğin sonuna kadar kullanacağım . Bende herhangi bir yan etkisi olmadı
Minikbirkalp Sabah ac karnına kullanıyorum sadece büyük abdestim çok koyu başka bi etki etmedi bana 🤭🤭
RuzgarsMommy E_A_ aç da olmuyorum tok da öncesinde süt yoğurt gibi şeyler yemiyorum gece yatmadan atiyorum ilacı yutuyorum yatıyorum :)
Arzu_tuncay23 Yaa bende kullaniyorum burdan gördukten sonra anladim hic bulantim yoktu kullandiktan sonra bulanti karin kasik agrisi mide yanmasi 😏 ondanmis demekki
Mili Tontinimontin ara ara değiştirerek kullandım canım doktor ne yazdıysa kullandım yani ben iki aydır kullanıyorum
Civcivannesi- RuzgarsMommy evet süt ürünlerinin iki saat önce ve iki saat sonra da tüketilmemesi gerekiyor