RuzgarsMommy Bende ferrrum kullanıyorum. Bide aklınızda olsun demir ilacini icmeden 2 saat önce ve sonra süt ve süt ürünleri tüketmeyin ilacı etkisini azaltıyor ben gece yatarken içiyorum
Civcivannesi- RuzgarsMommy evet süt ürünlerinin iki saat önce ve iki saat sonra da tüketilmemesi gerekiyor
Sdaakll Tontinimontin beni surekli buyuk abdeste cikardi her sabah ac karnina iciyorum ne gazim kaliyo ne siskinligim beni rahatlatiyo herkese yaramiyo demekki
ozgeoz26 Merhaba bende oroferon kullanıyorum Bir yan etkisi olmadı 2 aydır kullanıyorum hergün. Sadece koku yapıyor çok kötü onun dışında kabızlık vs yok
Tontinimontin ozgeoz26 kan ve demir ilaçlarının sanırım özü koku kaynaklı, kan& metal karışımı bi koku
Tsknaltunts Tontinimontin feramat kullanıyorum ne zaman içsem buda beni afedersiniz büyük tuvalete çıkarıyor anlamadım neden 🤷♀️
Misssimsek Tontinimontin ben gynotardyferon kullanıyorum sifir yan etki. Doktoruna danisip buna gecebilirsin rahatsizsan
Merdgn Tontinimontin Biraz kabızlık yaptı başlarda ama şu an yok.. Bi de afedersiniz rengi siyah gibi oldu 😔
Annisko Tontinimontin Tontinimontin yan etkisini hissetmedim aslında çünkü su tuketimi önemli.su tuketimi fazla olursa kabız yapmiyo.diskida renk farkiligu oluyo o da normalmiş prospektüs de öyle yaziyo.🙈
gldnn Tontinimontin ben de iki haftadır kullanıyorum bende herhangi bir yan etki yaratmadı sabah aç karna atıyorum iki saat sonra falan kahvaltı yapıyorum kabızlık şikayetimde yok :)