Miniginannesiiii1111 Sezentahatugra ultrasonda bakarken size anlatmadı mi burun kemiği var sırtı kapalı organlarını saymadı mi kafsina bakmadımi detaylı inceleyip sizede anlatmış olması lazımdi
Sezentahatugra Miniginannesiiii1111 canım kendi dr um ve radyoloji dr u herşey normal dedi salı da yine de içim rahat etsin diye detaylı ya gireceğim birde dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Miniginannesiiii1111 Sezentahatugra sıkıntı yok demiş çok şükür korkma Allah’ın izniyle birşey olmaz inşallah ❤️
Hcrakbulut Sezentahatugra 3 lü tarama testim düşük riskli çıktı. Sonrasında detaylı ultrason da gayet sağlıklı olduğunu söylediler bebeğimin 😊 Çok takılmamak lazım bu testlere Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Ftm_bkdmr Bu konu ile alakalı değil benim cevabım ama bi yardımcı olursanız sevinirim. 17 haftalık hamileyim diş dolgum düştü apse yaptı dişim bu zamanda benim gibi sorun yaşayıp diş çektiren ya da dişine herhangi bir tedavi yaptıran oldu mu?
Aag123 Sezentahatugra yok 7 aylık oldu evet çok stresli ilk günler ister istemez çok güzgündüm zamanla olacak olan olur deyip akışına bırakılıyo ama dediğim gibi 3 lü düşük çıktı detaylıda bi sorun çıkmadı bakalım
Sezentahatugra Allah’ın izni ile birşey yoktur o zaman rabbim gönlümüze göre versin şu mübarek günlerde ❤️