Cinarim02 Adete 4 gün kaldı çok yoruldum artık Allahım ramazan ayı hürmetine banada sağlıklı bir bebiş nasip et artık 😣
Sevdiss_17 Cinarim02 canim benim bebin yaptigim bu tarz testlerim hepsi kuruduktan sonra hep silik o cizgi cikiyodu yaptigin an varmiydi eger sonradan ciktiysa uzulme ama umutlanma hem daha 4 gun var yarin tektat yap
Cocuklarim Cinarim02 yok maalesef görünmüyor ikinci çizgi rabbim sana hayırlı guzel evlatlar nasip etsin inşallah
Cinarim02 Sevdiss_17 sonradan çıktı ben gece 4 de sahurda yaptım şimdi kalktım bakıyorum 6 gün kala da yaptım 1 gün beklemişti o ama hiç çıkmamıştı çizgi kuruyunca artık ümitlenmek istemiyorum 😔
Sevdiss_17 Cinarim02 benim yaptiklarimin cogunda cikiyodu sonradan canim yarin tekrar yap uzme kendini zor biliyorum insan hemen olsum istiyor ama fazla taktigin zamanda olmaz hem daha 4 gun var yumurtlama testi kullandiysan bugun yap koyu cikarsa vardir bi umut
Cinarim02 Sevdiss_17 yok canım ovulasyon testi kullanmadım akıntı gördüm denedik hayırlısı olsun inşallah 😔
GizemKadirr Canim erken gebelik testi yap istersen daha iyi anlarsın. Ben bu testi ilk kez görüyorum ve yok gibi görünüyor 😢
Kardelenyigit Kuzum çoookk silik var gibi ya ben 10 gün kala öğrendim ve 1 gün sonra çıkan çizgiyle hemde benim görebileceğim şekilde ki çizgiyle umutlandırmak istemem ama şu mübarek günde ayda rabbim sevindirsin senide ❤️
Cinarim02 Kardelenyigit ay gerçekten mi bu testi gece 4 de yaptım uyudum 8.30 da kalktım baktim böyleydi ınanki 6 gün kala yaptım o testi 1 gün beklettin hiç çizgi çıkmadı inşallah vardır ya
Gulanelis Cinarim02 canım gördüm ama gözleri çok iyi olan insan anca görür zar zor gördüm tekrar test yapma sansın var mı
Aygul01 Cinarim02 maleaef çizgi yok. ama adetine daha gün var diyorsun. Bence az daha bekle. adetinden 3,4 gün sonra yap daha verimli bi sonuç alırsın.
Hnfth Cinarim02 cnm adetime 3gün vardı test yaptım kesinlikle hiç çizgi yoktu 3gün gecikti yaptım çizgi çıktı sonradan silikleşti kan verdim 81çuktı iki gün snra testi tekrarladım koyu çıktı bnce iki üç gün dha bekle inşallah vardır
Aslihansan Cinarim02 canım bunda çizgi görünmüyo ama bekle derim. Bende 4 gün kala yapmıştım hiçbişey yoktu geciktikten 3 gün sonra yaptım silik çıktı şuan 15 haftalığız ☺️. Erken düşünüp moralini bozma daha adetin gecikmemiş hala şüpheli ☺️
Aslihansan Cinarim02 bu arada inşallah gönlüne göre olsun inşallah bu mübarek zamanlar hürmetine sizinde kucağınızı boş bırakmasın Allah ☺️