Sultanbolek Merveblt ben omega3 vitamin kullanıyorum artı çok. Yiyorum yani her hangi özel bsy yok günde 2.yada 3 yumurta muhakkak yiyo. 2 şu bardağı süt muhkak içiyorum öyle yani boğazım. Çok açık
Merveblt Sultanbolek Sultanbolek ben sadece bir yumurta yiye biliyorum süt hiç içemedim hep yoğurt tüketiyorum bebeğiniz o yüzden kilo almış protein bebeklerde kilo yapıyor
Araf2020 Sultanbolek Sultanbolek masallah bebeğin kilosu cok iyi bende 32+1 de yani salı günü doktora gittim 1975 kg dedi başı asagıda oğlumun
Sultanbolek Araf2020 masAllah sizin de normal gidiyor. En azından normal doğum yapma olasılığınız bana göre daha yüksek bide bu taraftan bakin
Araf2020 Sultanbolek zayıf doğmasını cok istiyorum kilosunu hiç takmıyorum kızım 3 kilo 48 cm doğdu şimdi 2 buçuk yaşında yaşıtlarında daha kilolu boylu oğlumuzda o yüzden küçük doğmasını istiyorum sükür cok korkuyordum sezeryanda ama şükür normal doğum
Gul-08 Araf2020 evet küçük doğan bebekler hızlı büyüyorlar gerçekten benim oğlumda 2950 gr doğdu 2 aylıkken 6200 olmuştu, arkadaşımın kızı 5 kilo doğdu onun da 2 aylıkken 6 kiloydu, aslında anneler kiloya fazla takılıyorlar😊
Mehtapkrcbn Sultanbolek 2320 dedi bana da 32+0 da ve iri gidiyor 33 +5 günde gibi meyveyi kes yeşil elma ye hamuru bırak filan dedi depresyondayım 😂
Mehtapkrcbn Sultanbolek yeşil elma vitamin ki ama kilo ve şişlik yapmıyormuş bebekte günlük yarım yeşil elma yiyebilirsin aslında
RabiaOkan Sultanbolek Canım ben de şu an 32/2’deyim. Perşembe günü aylar sonra kontrole gideceğim. En son 25’te gitmiştim yükleme için. Makat geliş duruyordu ama sanırım benim de hala makat. Hayırlısı olsun.
Gul-08 Sultanbolek ben de bugün gittim 32+0 da.1950 gram, 41 cm tam haftasıyla uyumlu dedi.Benim de başı yukarda ama döner daha var zamanı dedi.36 da çağırdı nst için.Bazen aşağıda çok ağrım oluyor bebeğin ayakları aşağıda olduğu için seni zorlar dedi bana da.
Araf2020 Gul-08 doğum konusunda cok rahat oluyor küçük bebeğim çıkması Kızımda doğum ettiğimde cok rahat bi doğum oldu normal doğum anestezisiz bide dıkişim bile olmadı iri bebeklerde Doğum daha zor oluyor duyduğum kadarıyla çevremde o yüzden küçük doğmasını istiyorum oğlumun insallh öğlede olur anlam veremiyorum ilk bebekleri bekleyenler değilde çünkü bende sorun dediyordum zayıf doğacak kilolu doğsun diye istiyordum ama 2 ci bebeğini bekleyen annelerde kiloya takılıyorlar
Dnz2020 Sultanbolek canım ben de 30 haftalıkken gittimde 2 kiloydu kızım perşembe kontrolüm var 32 haftalık olmuş olacaz acaba biz de 2500 olmuşsak ben de diyet uygularım heral de bas yukarda dönmezse sezaryen demişti benim doktorumda
Beyzaharun Sultanbolek valla senin yemene de bakmıyo bu iş bebek gerçekten almaya müsaitse alıyor kiloyu en yakın arkadaşım resmen 40 kilo aldı bebek 3 kilo doğdu hemde 41. Haftasında 😂
RabiaOkan Sultanbolek Canım ben de dün gittim doktora 32/4’tüm dün. Bebeğimin kilosu 2400 çıktı ve makat geliş. Ben de aynı şekilde nefes darlığı çekiyorum ama yapacak bir şey yok, döner dedi mi doktorun?
RabiaOkan Sultanbolek Makat geliş demek poposuyla geliyor yani ters geliyor demek. Başı yukarıda benim bebeğimin.🙄