bilaloguzunannesi Sultanbolek 33+3 günlüğüz oğlumla çok şükür boyu 45 cm kilosuda 2500 kg 💙🎈 sağlıkla vaktinde gelsinler kucaklarımıza 👶
Yasemen_1989 1Heyv Kayseri’de bir teyze vardı gerçekten etkili oluyor siğiller için tabi inanmak da gerekiyor benim yüzümde siğil vardı Ocak diyorlar ya öyleydi teyze para için de yapmıyor Allah razı olsun okuduktan sonra geçti vücudumda hiç kalmadı
Bulut_evren M1044 o kilodan deil bence benmde kaburgama batio nefes alamiodum suan 33 +5 haftaligim bebegimde ters ama karnim asgi inince gecti o sknti
Elifeminask 1Heyv canm yapmak ister msn bilmem ama sirkeli su ile vajinal dus yapablrsn iceri dogru.ben fayda grodm ya sirke benm.icn bas tacı❤ ben uygulyrm.hc bsey yok suan genede yapyrm
Minnaksever Sultanbolek 32de 2050gramdı aslında baş aşağı ama bir haftadır nefes alamıyorum ben de 34 olduk çok ayakta duramıyorum karnım aşağı indiği için ağır geliyo nefesim kesiliyo
Sultanbolek Minnaksever bilemedim bebeğin doğum. Pozisyonuna şuan girmesi benim. İçinde daha fazla. Sknti ollçak sanırım
Sultanbolek Merveblt ben omega3 vitamin kullanıyorum artı çok. Yiyorum yani her hangi özel bsy yok günde 2.yada 3 yumurta muhakkak yiyo. 2 şu bardağı süt muhkak içiyorum öyle yani boğazım. Çok açık
Hrzinci25 Ben 31 oldum bugün, evden dışarı çakmaya kalksam giyinecek hiçbirşeyim yok eşimin tshirt lerinden başka 😂🤦🏻♀️ Var mı önerebileceğiniz parçalar, internetten de bulamadm birşey bulduğumu da göğüs kısmından tutturamıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
hndgkct Sultanbolek merhaba bende 31+4 ken gittim kızımın kilosu 2100 gramdı 10 gün önden gidiyor dedi sezeryan ve normal Doğumu sordum hangisi daha uygun diye o beyinde bitiyor seninle alakalı dedi 2 3 hafta içinde kararını ver dedi bakalım bende normal istiyorum ama korkuyorum da ☺️Hayırlısı olsun hepimiz için sağlıkla gelsinler inşallah😍