33Busra33 Anonimmama mersin özel akademi hastanesinde doktor ahmet kaan biz çok memnunuz tavsiye ederim 😊
Merveatay Anonimmama ben de aynı sorunu yaşıyorum canım benim açtığım başlığa gel orda baya yorum var
Htcugr Anonimmama 1ay once doğum yaptım . Paket almıştım evet . Gayet ilgili ve işinde profesyonel olduğunu düşünüyorum . Ama paket almadan önce ön görüşme yapmanızı tavsiye ederim.
Anonimmama Htcugr ben paket almıştım 25haftalık hamileyim Zeynep Arpa ya gidiyordum memnun kalmadım bende arayışa girdim maalesef 😔
Mom72727 Htcugr insan ön görüşmede ne soracağına da bilemiyor ☺️ O mu bilgi veriyor siz mi soru soruyorsunuz acaba bende paket almayı düşünüyorum da
Anonimmama Bana iki doktor önerisi yapmışlardı Özlem ve günel hanım o da ☺️ Kafam o kadar yanık ki seçim konusunda. Kendi doktoruma çok sinirlendim meğerse iyi sabretmişim ona ikinci soruyu sormaya çekiniyordum ve soguk tersti Duygu0606 Mom72727 Htcugr
Htcugr Mom72727 sizin iletisiminize bağlı 😊 mesela ben paket yaptırmadan önce sizi tanımak istedim diye girmiştim gayet sohbet havasinda gecmisti 😁 ama suan koronadan dolayı ister istemez daha tedbirli davranıldığı için nasıl olur bilemem . Hasan hoca çok titizdir çünkü
Htcugr Mom72727 prof olması ve diğer hekimlerle arasında muane ücreti farkının olmaması da çok cazip gelmişti bana
Duygu0606 Bende yeni gitmeye başladım hasan kafalıya 25 haftalıgım ilk muayeden memnun kaldım inşallah dogum sürecide onunla olur daha doktor degiştirmem🙏🏻
Duygu0606 @Anonimmama# Bende yeni gitmeye başladım hasan kafalıya 25 haftalıgım ilk muayeden memnun kaldım inşallah dogum sürecide onunla olur daha doktor degiştirmem🙏🏻
elifenesali Funda Doğulu. Cerrahi tıp merkezinde muayeneye alıyor. Doğumu koru da yaptırıyor. Güler yüzlü ilgili bir dr. Tavsiye ederim. İkinci hamileliğim yine ona gidiyorum.
Adsmyr elifenesali tıp merkezi doktor nasıl acaba önerr misiniz? Doğum için ücret ne kadar istyor bide biliyor musunuz