Deletedmom317 Btlcngz kumasta ayirmadim. Zaten yazlik urunler hepsi yaza dogcak diye kazak ve yunlu biseyi yoktu. Ondandir belkide
Crn91 Btlcngz benim 30da yıkadıklarım çekti ben de 20de yıkadım sonra tabi yeni temiz kıyafetler olduğu için.
Btlcngz Gul-08 3 ayrı makine attım hepsi de aynı oldu tüylendi ama birbirinden bulastı kumaslar farklı oldgu icin ayırmamıstm
Duyguali Btlcngz Kıyafetlerin içinde tüylü olan bir şey mi vardı ya da battaniyeyle falan mı attın *?
Busraoztrk_ Btlcngz canım ters çevirip ayır birde kısa proğram da yıkarsan düzelir belki ben 30 dk yıkadım 30 Dr de birşey olmadı dene istersen
Duyguali Btlcngz bende bir keresinde şalımla attım diğer kıyafetlerim de hep yünlü olmuştu. Bir de o kıyafetleri çıkararak atın
MinnakLiva Btlcngz makine kazanında tüy birikmiştir kazan temizleme yap kuzum youtubeda videosu vardır ondan sonrs yıka kıyafetleri,
MinnakLiva Asumann bana da oluyor canım önceden attığım kazakların tüyü birikmiş kazan temizliği yaptı eşim düzeldi
Zlhb Btlcngz bende e bebekten aldıklarımı bırlıkte yıkadım hıcbır sey olmadı hassas programda 30 derecede yıkadım ek durulama yaptım bırde hepsi açık renktı zaten.Hm den aldıklarımıda birlikte yıkayacağım.Acaba makınenızde bır sorun olmuş olabılır mı ? Yada devır mı yüksekti şaşırdım bende oradan epey ürün aldım çünkü hiçbir şey olmadı
kayseres Btlcngz bende ebebeğin deterjanıyla 12 dakikalık da yıkadım bı sıkıntı olmadı kumaşına göre ayirmadim beyazlarla renklileri ayırdım sadece