Btlcngz Merhabalar. 32. Haftayadayım kıyafetleri yavaştan yıkayıp ütüleyim dedim iki gundur aynı kıyafetleri 3-4 defa yıkıyorum tüylenme oluyo hepsinde tüm kıyafetler battı. Başına gelen var mı nasıl çare buldunuz. Cok sinirliyim hepsini atıcam az kaldı 😤😤😕
Zmyra Btlcngz nerden almıştın ki kıyafetlerde mi sıkıntı var acaba ? İlk yıkamandan sonra mı tüylenme oldu
Btlcngz Oznurrb 30 derecede yıkadım cıkardıgımda hepsi tüylenmişti 3 ayrı makine kıyafet yıkadım 3 üde aynı oldu
Btlcngz Rumis e bebegin kendi markasının deterjanı bende anlamadım niye oldu 30 derecede yıkadım. Pamuklu oldukları icin mi oldu acaba hicbir fikrim yok 😕
P_6 Btlcngz ben de baby me ile elde yıkama ayarında 30 derecede yıkadım tüylenme olmadı.. sizdeki bir kıyafet mi tüylendi acaba
Naimeismail01 Btlcngz canım kısa programda yıkanıyor ben kendim 20 Dk attım 1,5 saat çok fazla belki ondan dolayı olabilir
VLD-61 Btlcngz 1.5 saat çok fazla olmuş ben o detarjandan 1 Tatlı kaşığı koydum.30 derecede yarım saat yıkadım
Btlcngz P_6 hayır hepsi oldu kumaslarını ayırmadgım icin sanırım bazı tulumların kuması kalındı kışlık onlae oburlerini mahfetti
Ozlmece22122 Btlcngz beyazları koyu renkleri tüylü olanları hepsini ayirman lazımdı ayrı ayrı yikaman lazımdı ondan olmuş