AsliNur45 Kızlar doktorunuz hangi vitamin hapını verdi birde verdiği vitamın hapını kullanıyormusun düzenli şekilde.
Gulay_58 AsliNur45 bana 11. Haftada decavit vermişti 5 gün kullandım bende mide bulantısı kusma halsizlik yaptı doktor içme Ozamn dedi şuan 15 haftalık oldum hiç bi şey kullanmıyorum
sehrikarabulut AsliNur45 decavit verdi banada direk içinde bütün vitaminler minareller kan ilacı folik asit hepsi mevcutmuş 4 haftadan beri kullanıyorm 1 kutu bitti ikinciye başladım 9 haftalığız
AsliNur45 Gulay_58 bana da o hapı verdi bende içemiyorum çok büyük geliyor bana hap sıkıntı olur mu diye düşünüyorum bi de bebeğimin kilosu az ondan olabilir mi ki
azizeguneyy AsliNur45 Ben doğurdum çoktan. :) Burda hamile arkadaşlara yardımcı oluyorum. Ve evet her gün kullanıyordum.
Bulantii AsliNur45 hiç içemiyorum elenetal vermişti doktorum folik asiti hamilelik öncesi kullandığım için erken kesti elenetalle devam edelim dedi ama kocaman. Zaten bulantım kusmam çok fazla o hapı içince 10 dk sonra geri çıkıyodu bende bıraktım olabildiğince yuumrtayla peynirle meyveyle tamamlamaya çalışıyorum d vitamini de her gün balkonda yarım saat güneşe elimi ayağımı tutuyorum. Bugün yarın gidicem bakalım dr ne dicek içmediğimi duyunca ben bişey olmaz diye düşünüyorum analarımızın zamanında vitaminmi varmış sanki 😝
AsliNur45 Bulantii bende sadece kan hapını içiyorum d3 kullanıyorum ama vitamin hapı içemiyorum ya işte birde bende tiroit var onun içinde hap kullandım onuda bıraktım şimdi doktor da gidip baktıramıyorum bu durumlardan birşey olur diye korkuyorum bebeğimin kilosu az da
sehrikarabulut AsliNur45 çok büyük canım bende içemiyorm zorla içiyorm ama miniklerimiz için içmek zorundayız
Naciye1303 Demir için ferrum her gece lavaboya kalktıgımda magnezyum için magvital her akşam saat 9da alarmla içiyorum düzenli bi şekilde
Ess34 regenesis max günde 1 tane d vit damla günde 10 damla gyno ferro sanol günde 1 tane günde 1 tane maden suyu tüketiyorum.
35ebru AsliNur45 Ben sağlık ocağının verdiği decaviti 1 kere bitirdim bir daha istemedi çünkü cokk kilo aldım, beslenmeme dikkat ediyorum
[silindi] AsliNur45 12. Haftadan sonra pregnom d vit3 ve ferrum kullanmaya başladım. Kan değerlerim 5. Aydan sonra düşünce ferrumu kesip gyno ferro sanol ve decavit verdi. Bir ay kullandım bebeğim çok önce çıkınca sadece ferro sanolla pregnoma devam et dedi şu an onları kullanıyorum sadece
Gozde06 AsliNur45 evet canım hergün bi tane içiyorum vegaferon ve vinalac vitamin ikisini birden günde bi tane içiyorum başka bişey kullanmıyorum