Glsm3553 Oooykuuu amin insallah hepimizin🤗 36+6 yiz hiç nstye girmedim ben sen girdinmi peki agrin kasilman oluyormu
Oooykuuu Glsm3553 31. Haftadan beri giriyorum canım ben artık her hafta kontrole gitmem gerekiyormuş özellikle son günlerde ağrım ve batmam çok oldu bugün biraz daha iyiyim ama herşey artık çok zor 😊 senin nasıl gidiyor normal doğum mu düşünüyorsun
s_koc Sat 17 ağustos 🤗36. Haftaya girdik haftaya kontrolum var ilk nst olacak nasıl bir işlem bilmiyorum🙄son haftalar hiç geçmiyor. Arada bir adet sancısı gibi sancı giriyor o esnada karnım sertleşiyor. Sizde de böyle mi?
superrmomy s_koc benimde öyle canım bebek kendini doğuma hazırlıyor demişti doktor 🙂 ben 35 haftadan beri giriyorum karnına iki tane aparat koyuyorlar biri bebeğin kalp atışlarını takip ediyor biri sancını tavsiyem nts de yan yatmak sırt üstü yatınca bebek baskı yapıyor 🙂
Glsm3553 Oooykuuu olabiliyorsa ilk tercihim normal dogum olur ama hersey nasip tabikide🤲🏼🙂 senin bellimi dogum seklin neden 31. Haftadan beri giriyorsun
Oooykuuu Glsm3553 şu an için normal doğum gözüküyor son anda bir şey olursa bilemem tabi 😊 doktorum 32. haftadn sonra rutin olarak girildiğini söyledi ben 31. Haftada kontrole gtmiştim şimdiden başlatalım dedi
Glsm3553 Oooykuuu hastane cantan hazirmi peki ben biberon emzik koymadim gerekli olurmuki hic bilemedim ama cantaya mama da koymak istiyorum sen koydunmu
Oooykuuu Glsm3553 hazır çantam ben bir biberon bir emzik koydum kullanmak gerekirsr o an aramak zorunda olmayayım diye mama koyacaktım sonra arkadaşım senin koyduğun mamayı zaten hastane veriyor ayrıca onu taşıma yanında dedi ondan koymadım ama fikrimi değiştirebilirim 🤔 benim ki çanta değil valiz oldu tabi 😂 çok eşya da almadım ama sıkışık dursun istemedim
Glsm3553 Oooykuuu benim hastanem devlet hastanesi oyuzden mama verirlermi bilemiyorum hangi mamayi alsamda kararsizim onlari galiba son tuketim tarihi daha kisa oluyormus biberonda su yuzden koymadim ciringayla mama vermek bebegi yormuyormus yani cok kararsizim anlayacagin☺
Tugba32 Ayse_58 35+1 oldum bugün. Benim rahimde perdeden dolayi. Doktor hep sezeryan.demisti acaba gun vericekmis 20 mayis kendi dogum gunum cok merak ediyorum pzrtsi kontrole gidicem
Muhammedim0125 superrmomy benim bebiş te öyle bir hafta geri den dedi dr süte ağırlık verdim bakalım kontrol de ne dicek 38+6 olduk az kaldı nst de sancı yok durumumuz iyi sadece geriden demesine takıldım biraz 2600 kilo
burcty Merhaba herkese, 37+3 oldum bugun. İki gündür geçmeyen bir nefes darlığı yaşıyorum. Benim gibi olan var mı acaba normal mi bu haftalarda?
Kutame_51 superrmomy çok ağırlaştım bu son hafta adet ağrısı gibi belime ağrı giriyor ama gelip giden bir ağrı değil geldi mi bir saat sürüyor perşembe gününe randevum var bakalım ilk hamilelik bilmiyorum da doğum ağrısı belirtisi nasıl olur😊
superrmomy Kutame_51 bende de oluyor onlar canım ama nst de hic sancım yok bu hafta cati muayenem var umutluyum insAllah doğrurum diyorum 🙂
Kutame_51 superrmomy valla ben biraz daha içimde kalsın istiyorum kimsem yok ilk doğum çok korkuyorum 🙈