Papatyakalplikadin Ayse_58 Aynı benimde 35+0, siz mi istediniz 25 Mayıs :) bende 20 Mayıs düşünüyorum tarihi güzel diye
Ayse_58 Papatyakalplikadin 15 mayıs diye doktorumla konuştuk bi sıkıntı olmazsa inşallah o güne doğucak bebeğim :)
Ezgi05 superrmomy alttan muayene de doktor yumuşama var dedi duyan herkes doğumun yakın dedi hayırlısı bakalım 😂😂
Zynptsn Ceren4444 evet iki doğumumda normal oldu ama şu virüs nedeni ile. Seni riske atamam. Astımda var bende onun için sezeryan dedi
Zynptsn superrmomy yok canım gayet normal dedi ama elyimdede notmaldi sancı falan görmedi onun sancısı birden gelmiş acılma hemen olmuş zaten yumuşaklık var dı. Bu geciktirici igne yapıyordu doktor erken gelmesin diye şükür faydası oldu zamanında geldi bebişi
Ruhsuz 38+4 biz de bebek toplanıyor bir yerde sürekli canım yanıyor hayırlısı ile doğururuz İnsAllah 🤲
Bluemavi 37+5 hafta da bir muayene oluyoruz bebişin kafası dönmemiş henüz geceleri nefes alamıyorum öksürüyorum sürekli yatamıyorum sırtımın kemikleri ağrıyor halsizim benim gibi olan var mı son 3 ayım çok sıkıntılı geçti resmen
Kbrf Bluemavi Bende senin gibi nefes darlıgı yasıyorum canım mıgdem agzımdan cıkacak gibi sanki benımki donmus ama ayaklarımı baskı yapıyo bılmıyorum nefes alamayınca kuru oksuruk gelıyo
Glsm3553 Oooykuuu amin insallah hepimizin🤗 36+6 yiz hiç nstye girmedim ben sen girdinmi peki agrin kasilman oluyormu