Dilaramelissa Aysegulccc Bende merak ediyorum açıkçası olursa nasıl anlayacağım onu da bilmiyorum ya yalancı yalancı diye diye kasılmalara hastaneye doğuma yakın gitmesem bari canı çok tatlı olan biri değilim Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsinler 🐣🐣🐣
35ebru Ben 25 haftaligim karnıma dokununca sert bir karın her zaman boyle 🙄 hatta hamile bir kadın görsem göbeğine bile dokunmaya düşündüm herkesin böyle mi diye🤣🤣🤣🤣
elcincos Aysegulccc benim de aynı, rahim ağzını yumuşatmaya çalışıyor çocuk. 40+4. Ritmik olursa başlıyor doğum demek zaten
Mizrakgrkm94 Aysegulccc merhaba bende 34+4 günlük hamileyim ama bebegin gelişimi 2 3 hafta onden gidiyor demisti doktorum , benmde gun icinde cok sertlesmem oluyor doktor yalanci kasilmalar dedi korkulcak bisi yok.demisti :)
Aysegulccc Mizrakgrkm94 aynen öyleymiş🤦🏻♀️ Ama benim çok sık oluyordu sertlik hafif agrılarımda vardı. Ama 5 gün bekleyecez bakalım o ara ne olacak….
Deslem Mizrakgrkm94 bende 31 haftama girdim doktor bana günde 5 kere toplanırsa gel dedi oluyorda günde çok erken değil mi sizlere göre benim napsam